placer

Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Kymenlaakson kesäyliopisto

Polkuja uuden oppimiseen

#osaamisenkehittäjä


Ilmoittautuminen, maksu, peruutukset

Ilmoittautuminen

Koulutuksiin ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake, jonka linkki löytyy koulutuksen esittelysivulta.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittauduttuasi saat automaattisen viestin sähköpostiisi ilmoittautumisen onnistumisesta. Mikäli et saa tätä automaattiviestiä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, katso ensin, ettei se ole päätynyt roskapostien kansioon. Sen jälkeen ota yhteyttä Kymenlaakson kesäyliopistoon: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lähetämme koulutuksen vahvistus- ja kutsukirjeen sähköpostitse ilmoittautumisajan umpeuduttua. Jos et ole saanut kutsua tai koulutuksen peruutusilmoitusta viimeistään viikkoa ennen koulutuksen alkua, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Avoimen yliopiston ilmoittautuminen/opinto-oikeus on muuttunut opintojaksokohtaiseksi. Lähetämme sinulle opintojen toteutumisen varmistuttua opintokokonaisuuden kaikkien jaksojen Peppi-ilmoittautumislinkit. Ilmoittautuessasi kunkin jakson linkin kautta maksat samalla avoimen yliopiston maksun ja saat opinto-oikeuden ko. jaksolle tietyksi ajaksi.

Jos ilmoittautumisaika on juuri päättynyt, ota yhteyttä ja tarkista, vieläkö ehtii mukaan. Koulutuksen esittelystä löydät yhteystiedot.

Maksu

Lasku koulutukseen osallistumisesta lähetetään valintasi mukaan pdf-laskuna ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, verkkolaskuna tai paperilaskuna (maksutapalisä 5 €) ilmoittamaasi osoitteeseen. Mikäli työnantajasi maksaa koulutuksesi tarkista, että ilmoittamasi verkkolaskutustiedot ovat varmasti oikein.

Joissakin koulutuksissa osallistumismaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä eikä maksua palauteta, vaikka et osallistuisikaan koulutukseen.

Pitkäkestoisten koulutusten osallistumismaksua on tarvittaessa mahdollista maksaa erissä. Voit sopia asiasta ottamalla yhteyttä koulutuksen esittelysivulla mainittuun Kymenlaakson kesäyliopiston yhteyshenkilöön.

Peruutukset

Osallistumisen voit perua kuluitta viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mikäli perut ilmoittautumisen tämän jälkeen tai et osallistu koulutukseen, veloitamme koko koulutusmaksun (maksettuja maksuja ei palauteta ja mahdolliset laskuttamatta olevat osallistumismaksut laskutetaan).

Maksu peritään kokonaisuudessaan myös siinä tapauksessa, jos keskeytät kurssin/opintokokonaisuuden. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka jättäisit tulematta koulutukseen tai kurssimaksun maksamatta. Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia (laki verojen ja maksujen täytäntöönpanosta 706/2007).

Tiettynä ajankohtana alkavissa avoimen yliopiston opinnoissa voit perua osallistumisesi maksutta viimeiseen kesäyliopiston ilmoittautumispäivään mennessä. Mikäli perut ilmoittautumisen tämän jälkeen tai et osallistu opintoihin, veloitamme koko opintomaksun (maksettuja maksuja ei palauteta ja mahdolliset laskuttamatta olevat osallistumismaksut laskutetaan). Jos avoimen yliopiston opinnoissa on omaehtoinen suoritusaikataulu ja jatkuva ilmoittautumisaika, ilmoittautuminen on sitova eikä maksua peruuteta tai palauteta.

Kymenlaakson kesäyliopisto ei vastaa opiskelijoiden verkkoyhteyden ja laitteiston toimivuudesta. Kesäyliopisto perii kurssimaksun, jos osallistuminen estyy johtuen yksittäisen opiskelijan toimimattomasta verkkoyhteydestä tai muista teknisistä ongelmista.


Hyvä tietää

Kunkin koulutuksen ilmoittautumislomakkeella kerrotaan tarkemmin, mitkä ovat kyseisen koulutuksen maksu- ja peruutusehdot. Tiedot tulevat myös vahvistusviestiin.

Kymenlaakson kesäyliopisto pidättää itsellään oikeuden peruuttaa koulutus vähäisen osallistujamäärän vuoksi tai järjestäjän ylivoimaisen esteen vuoksi. Koulutuksen peruuntumisesta ilmoitetaan osallistujille sähköpostilla viimeistään viikkoa ennen koulutusta. Kymenlaakson kesäyliopisto ei vastaa kuluista, jotka mahdollisesti aiheutuvat opiskelijalle koulutuksen peruuntumisesta. Kymenlaakson kesäyliopisto varaa oikeuden ohjelman muutoksiin, esimerkiksi kurssin aloituksen siirtämiseen tai aikataulumuutoksiin. Ensisijaisesti muutoksista tiedotetaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseen, maksuihin tai peruutuksiin liittyen, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai koulutuksen esittelysivulla mainittuun Kymenlaakson kesäyliopiston yhteyshenkilöön.