placer

Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Sosiaalisesti kestävää Kymenlaaksoa tekemässä

SOSIAALIALAN KOULUTUS- JA KEHITTÄMISPÄIVÄ 4.11.2020

Webinaari

”Sosiaalisesti kestävää Kymenlaaksoa tekemässä” -koulutus- ja kehittämispäivä kokoaa sosiaalialan ammattilaisia ja opiskelijoita suuntaamaan yhdessä kohti tulevaisuuden haasteita ja mahdollisuuksia.

Pääpuhujat

[widgetkit id="92" name="Pääpuhujat 4.11.2020"] 

Mukana myös

PIIA KLEIMOLA Kymenlaakson hyvinvointia kulttuurista -verkostosta kertomassa miten kulttuurilla voidaan edistää hyvinvointia. Kulttuurihyvinvoinnilla tarkoitetaan kulttuurin ja taiteen mahdollisuuksia edistää terveyttä ja hyvinvointia. Kulttuuri edistää yhteisöllisyyttä, ehkäisee yksinäisyyttä ja syrjäytymistä, antaa virikkeitä, tuo mielekkyyttä elämään, tukee mielenterveyttä sekä ylläpitää aktiivisuutta ja toimintakykyä. Lue lisää sivulta "Päivässä mukana"

Vuorovaikutteiset työpajat

Työpajoissa keskustellaan mm. Kymenlaakson sosiaalityön koulutus- ja kehittämishankkeessa tehdyn tutkimusperustaisen kehittämistyön teemoista.

Tapahtuman kohderyhmä

Koulutus- ja kehittämispäivä on suunnattu Kymenlaaksossa sosiaalialan parissa työskenteleville ammattilaisille sekä alan opiskelijoille ja opettajille.

Järjestäjä

Tapahtuman järjestää Kymenlaakson sosiaalityön koulutus- ja kehittämishanke (ESR) loppuseminaarinaan, toteuttajina Itä-Suomen yliopisto ja Kymenlaakson kesäyliopisto. Koulutus- ja kehittämispäivän suunnittelussa ovat olleet lisäksi mukana Kymsote, Socom ja Xamk.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika päättyi 1.11.2020. 

Laita viestiä, mikäli et ehtinyt ilmoittautua ja haluat osallistua tapahtumaan.

Tiedustelut

Projektikoordinaattori
Jaana Lauhkonen-Teräväinen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 044 747 8518

Kymenlaakson kesäyliopisto/ Kymenlaakson sosiaalityön koulutus- ja kehittämishanke

Päivitetty 3.11.2020

  • Osumia: 2918