placer

Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Tunteiden johtaminen osana positiivista johtamista -orientaatioluento/esittelywebinaari

26.03.2024 26.03.2024


Koulutuksen kuvaus
Tunteiden johtamisen orientaatioluennolla tutustutaan tarkemmin positiivisen organisaation PRIDE-teorian osa-alueeseen E: erilaisiin tunteisiin, tunnekoti-käsitteeseen sekä tunteiden johtamisen sisältöihin. Tämä maksuton webinaari toimii johdantona huhtikuussa 2024 alkavalle Positiivisen johtamisen tunnetaitovalmennus -koulutukselle.

Ajankohta
26.03.2024 26.03.2024
Osallistumismaksu
maksuton EUR
Kesto
klo 15-16.30
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy 15.03.2024
Paikka
Verkkokoulutus
Kenelle sopii
Koulutus soveltuu kaikille positiivisesta johtamisesta sekä työelämän ja työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille.
Kuvituskuva Kymenlaakson kesäyliopisto

Positiivisen johtamisen käytännön viitekehyksenä on positiivisen organisaation PRIDE-teoria, jonka osa-alueet kiinnittävät huomion tekijöihin, joilla tutkimusten mukaan on yhteys hyvinvointiin ja tuottavuuteen.

Tunteiden johtamisen orientaatioluennolla tutustutaan tarkemmin PRIDE-teorian osa-alueeseen E (emotioanal wellbeing): erilaisiin tunteisiin, tunnekoti-käsitteeseen sekä tunteiden johtamisen sisältöihin.  

Kouluttaja: Lea Veivo, KM, erityisopettaja, psykologian opettaja ja Emergy Oy:n sertifioima tunnetaitovalmentaja

Lea Veivo on kokenut ylimmän johdon ja esihenkilöiden työnohjaaja (STOry), tunnetaitovalmentaja sekä työyhteisökehittäjä, VOIMAKEHÄ®-lisenssivalmentaja ja -mentori sekä LeaWe koulutuskeskuksen yrittäjä. Lea Veivo on osana positiivisen johtamisen kehittämishankkeita vastannut positiivisen johtamisen teemallisten työnohjausten eli D-ryhmien kehittämisestä ja toteuttamisesta sekä kehittänyt mm. positiivisena johtajana kehittymisen 6xT-reflektiopolkua (Wenström, 2023). Veivolla on mittava työkokemus ammatillisen erityisopettajan työstä vaativaa erityistä tukea tarvitsevien nuorten parissa, koulutus- ja kehityspäällikkönä ammatillisen koulutuksen kentällä sekä opettajien ja erityisopettajien kouluttajana. Lea Veivolla on myös kaupallinen koulutus ja hän on toiminut alalla johtotehtävissä. 

Ensimmäinen johdantowebinaari Positiivisen johtamisen orientaatioluento järjestetään 12.3.2024 klo 15-16.30, luennoitsijana Sanna Wenström.

Nämä molemmat orientaatioluennot tallennetaan.

Tutustu koulutukseen: Positiivisen johtamisen tunnetaitovalmennus

Positiivisen johtamisen tunnetaitovalmennuksessa johtaja tai esihenkilö vahvistaa osaamistaan erilaisten tunteiden tunnistamisessa, nimeämisessä sekä niiden tavoitteellisessa johtamisessa. Hän saa työkaluja ja menetelmiä johtaa omien tunteiden lisäksi henkilöstön tunneilmapiiriä ja käsitteistön, jonka avulla tunteiden johtaminen on mahdollista rakentavasti, empaattisesti, ja tavoitteellisesti. 

Lea Veivo
                         Kouluttaja Lea Veivo

 

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittaudu koulutukseen
Paikkoja vapaana
Ilmoittautuminen päättyy: 15.03.2024

Lisätietoja

Soili Valtonen

Koulutussihteeri
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 747 8516

Jaa tämä artikkeli
Päivitetty: