placer

Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Rumpukurssi - Elämäni rumpu

30.09.2023


Koulutuksen kuvaus
Tervetuloa rytmin maagiseen maailmaan, synnyttämään oma rumpu ja avautumaan näkemään, miten kaikessa voi havaita rytmin, elämän sykkeen. Meillä kaikilla on sisäinen rumpumme, joka sykkii mahdollistaen oppimisen ja koko elämän. Tunnustele rannettasi ja ihastu omasta sykkeestäsi, sillä se on sinun sykkeesi, sinun sydänrytmisi. Koulutus toteutuu - vielä muutamia paikkoja vapaana!

Ajankohta
30.09.2023
Osallistumismaksu
260 EUR
Kesto
klo 10-18 lauantai-sunnuntai
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy 18.09.2023
Paikka
Kotka
Kenelle sopii
Kaikille, jotka haluavat rakentaa itselleen rummun ja ovat kiinnostuneita myös rumpumeditaatiosta. Sinulla ei tarvitse olla ennakko-osaamista rummunrakentamisesta, kurssi sopii aloittelijallekin.
Kuvituskuva Kymenlaakson kesäyliopisto

Kaksipäiväinen retriitti ja rummunvalmistuskurssi lähiopetuksena Kymenlaakson kesäyliopiston tiloissa Kotkassa, osoite Laivurinkatu 7.

Kouluttaja: Armi Pousi, Mielenvalmentaja ja rummuntekijä

Sisältö

Opimme tällä retriitillä pienen siivun siitä rikkaasta kulttuuriperinteestä, mitä alkuperäiskansoilla on ollut painottaen pohjoista tietoperimää. Rakennamme rummun, ei koristeeksi seinälle, vaan käyttöön tuomaan hyvää oloa ja rentoutta itselle ja muille. Tällä retriitillä tutustutaan luonnonelementteihin mielikuvamatkoin ja jutellaan samalla kun kädet ompelevat nahkaa kiinni kehään. Huovutetaan kapula, opitaan erilaisia rytmejä ja niiden vaikutusta kehoon.  Opit huoltamaan rumpuasi, jotta se olisi ilonasi pitkään. 

Rummunrakennuksen lisäksi:

  • opetellaan rummuttamaan erilaisia rytmejä mm. sydänrytmiä
  • opetellaan tunnistamaan kehoissamme erilaisten rytmien vaikutukset
  • opetellaan syvärentouttamaan rummunrytmillä itseä ja muita
  • etsitään mielikuvamatkalla mahdollisia voimaeläimiä tai henkioppaita, miten ne sinun todellisuudessasi sitten ilmenevätkin
  • teemme myös voimavettä rumpujen sykkeellä, eli ladataan veteen meitä kaikkia auttavia ominaisuuksia esim. itsemyötätuntoa, luovuutta ja rakkautta. Vahvistamme veden vaikutuksia tekemällä sille homeopaattisen laimennuksen. 

Sään salliessa menemme myös luontoon, Kotkan ihastuttaviin puistoihin tekemään luontoyhteysharjoituksia ja vihkimään se vastasyntynyt Rumpu uuteen olemukseensa. 

Hyvä tietää

Kurssin hinta sisältää materiaalit (rumpukehä, nahka, ompelu- ja kädensijamateriaalit sekä huovutusmateriaalit kapulaa varten, batiikkivärit, akryylimaalit) sekä rummunrakentamisessa tarvittavat muut välineet.

Kurssille otetaan enintään 12 osallistujaa.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittaudu koulutukseen
Paikkoja vapaana
Ilmoittautuminen päättyy: 18.09.2023

Lisätietoja

Soili Valtonen

Koulutussihteeri
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 747 8516

Jaa tämä artikkeli
Päivitetty: