placer

Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Esittelywebinaari: Positiivisen johtamisen orientaatioluento

12.03.2024 12.03.2024


Koulutuksen kuvaus
Miksi johtaa positiivisesti? Mitä positiivinen johtaminen on ja mitä se ei ole? Tämä maksuton webinaari toimii johdantona huhtikuussa 2024 alkavalle Positiivisen johtamisen tunnetaitovalmennus -koulutukselle.

Ajankohta
12.03.2024 12.03.2024
Osallistumismaksu
maksuton EUR
Kesto
klo 15-16.30
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy 01.03.2024
Paikka
Verkkokoulutus
Kenelle sopii
Koulutus soveltuu kaikille positiivisesta johtamisesta sekä työelämän ja työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille.
Kuvituskuva Kymenlaakson kesäyliopisto

Orientaatioluennolla perehdytään positiivisen johtamiseen johtamisteoriana sekä positiivisen organisaation PRIDE-teoriaan. Luennolla saadaan vastauksia kysymyksiin: Miksi johtaa positiivisesti? Mitä positiivinen johtaminen on ja mitä se ei ole? Miten johtaa positiivisesti? Miten kehittyä positiivisena johtajana? Lisäksi tutustutaan tuleviin koulutusmahdollisuuksiin Kymenlaakson kesäyliopistossa.

 Kouluttaja: Sanna Wenström, KT, FM, ammatillinen erityisopettaja

Sanna Wenström on ammattipedagogi ja opettajankouluttaja, positiivisen johtamisen tutkija, valmentaja ja asiantuntija sekä VOIMAKEHÄ®-konseptin ja -menetelmän kehittäjä. Wenström on väitellyt ainoana Suomessa positiivisesta johtamisesta, ja kirjoittanut aiheesta kaksi tietokirjaa (Positiivinen johtaminen, 2020; Kaikilla vahvuuksilla, 2022, www.ps-kustannus.fi/7116). Työkseen  hän tutkii, kehittää ja valmentaa organisaatioiden henkilöstöä ja johtoa ottamaan käyttöön ja soveltamaan positiivisen johtamisen tutkimustietoa. Wenström on innostava kouluttaja sekä kysytty puhuja seminaareihin ja tapahtumiin. Lisäksi hän on julkaissut useita vertaisarvioituja tieteellisiä artikkeleja positiivisen johtamisen ja organisaation, työhyvinvoinnin sekä positiivisen pedagogiikan teemoista.

Toinen maksuton johdantowebinaari Tunteiden johtaminen osana positiivista johtamista järjestetään 26.3.2024 klo 15-16.30, luennoitsijana Lea Veivo.

Nämä molemmat orientaatioluennot tallennetaan.

Tutustu koulutukseen: Positiivisen johtamisen tunnetaitovalmennus

Positiivisen johtamisen tunnetaitovalmennuksessa johtaja tai esihenkilö vahvistaa osaamistaan erilaisten tunteiden tunnistamisessa, nimeämisessä sekä niiden tavoitteellisessa johtamisessa. Hän saa työkaluja ja menetelmiä johtaa omien tunteiden lisäksi henkilöstön tunneilmapiiriä ja käsitteistön, jonka avulla tunteiden johtaminen on mahdollista rakentavasti, empaattisesti, ja tavoitteellisesti. 

Sanna Wenström
                              Kouluttaja Sanna Wenström

 

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittaudu koulutukseen
Paikkoja vapaana
Ilmoittautuminen päättyy: 01.03.2024

Lisätietoja

Soili Valtonen

Koulutussihteeri
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 747 8516

Jaa tämä artikkeli
Päivitetty: