placer

Saavutettavuus-avustimet


AI ja seniorit - Tekoäly iäkkäiden avuksi

  • 19.03.2024
  • 19.03.2024


Koulutuksen kuvaus

Ajankohta
  • 19.03.2024
  • 19.03.2024
Osallistumismaksu
65 EUR
Kesto
klo 13.30-16.00
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy 05.03.2024
Paikka
Verkkokoulutus
Kenelle sopii
Tämä kurssi on suunniteltu erityisesti senioreiden parissa työskenteleville, seniorijärjestöjen edustajille sekä kaikille seniorikansalaisille, jotka ovat kiinnostuneita tekoälyn mahdollisuuksista ja senioreiden arjen helpottamisesta.
Kuvituskuva Kymenlaakson kesäyliopisto

Koulutuksen sisältö ja tavoitteet

Osallistujat oppivat käyttämään erilaisia AI-pohjaisia työkaluja ja palveluita, joiden avulla he voivat esimerkiksi hallita lääkitystään, pitää huolta terveydestään ja turvallisuudestaan sekä saada apua päivittäisissä tehtävissä. Kurssin aikana korostetaan myös tekoälyn käytön helppoutta ja senioreiden sovellusten ja laitteiden valinnassa huomioitavia seikkoja.

Kurssi tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja oppia muiden osallistujien kanssa siitä, miten tekoälyä voi hyödyntää iäkkäiden ihmisten avuksi. Kurssin tavoitteena on lisätä tietoisuutta tekoälyn tarjoamista mahdollisuuksista seniorien arjen helpottamisessa ja antaa käytännön ohjeita senioreille ja heidän parissaan työskenteleville.

Luennon aikana ja ennen sitä on mahdollista esittää kysymyksiä. Ennakkokysymyksiä kouluttajalle voi laittaa ilmoittautumislomakkeen kautta. 

Osallistujille jaetaan myös kurssin materiaalit, jotta he voivat hyödyntää niitä myös kurssin jälkeen ja jatkaa oppimistaan tekoälyn hyödyntämisestä senioreiden avuksi.

Toteutus: reaaliaikainen verkkokoulutus, jota ei tallenneta. Osallistujat saavat kouluttajan materiaalit koulutuksen jälkeen.

Kouluttajasta:  Tanja Sipilä on intohimoinen ja kokenut liiketoiminnan kehittäjä, jolla on vahva yrittäjätausta. Hänen erikoisosaamisensa kattaa kestävän liiketoiminnan kasvun, brändistrategian, konseptikehityksen ja markkinoinnin. Hänellä on erinomaiset verkostoitumis- ja rahoitustaidot, erityisesti kansainvälisessä liiketoiminnan kehityksessä ja monikanavaisessa vähittäiskaupassa. Tanja on omistautunut ajamaan kestävää kasvua ja luomaan arvoa yrityksille. Strategisen liiketoiminnan kehityksen, suunnittelun hallinnan ja brändistrategian kautta hän on saavuttanut johdonmukaisesti positiivisia tuloksia.

Viime aikoina Tanja on aktiivisesti osallistunut erilaisiin projekteihin, joissa hyödynnetään
virtuaalitodellisuutta (VR), tekoälyä (AI) ja NFT-teknologiaa. Tämä on vahvistanut hänen osaamistaan näillä nousevilla teknologioilla. 

Tutustu myös muihin tekoälykursseihimme:
AI ja etiikka - Tekoälyn eettiset kysymykset
AI ja lapset - Tekoäly lasten maailmassa

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittaudu koulutukseen
Paikkoja vapaana
Ilmoittautuminen päättyy: 05.03.2024

Lisätietoja

Soili Valtonen

Koulutussihteeri
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 747 8516

Jaa tämä artikkeli
Päivitetty:
Yhteystiedot
Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8516


Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501


Copyright © 2023 Kymenlaakson kesäyliopisto