placer

Saavutettavuus-avustimet


AI ja lapset - Tekoäly lasten maailmassa

  • 12.03.2024
  • 12.03.2024


Koulutuksen kuvaus
Tämä kurssi keskittyy tekoälyn rooliin lasten maailmassa ja sen vaikutuksiin lasten elämään ja kasvatukseen. Kurssilla käsitellään laajasti erilaisia aiheita, kuten oppimissovellukset, pelit ja lasten turvallisuus tekoälyn yhteydessä.

Ajankohta
  • 12.03.2024
  • 12.03.2024
Osallistumismaksu
65 EUR
Kesto
klo 13.30-16.00
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy 27.02.2024
Paikka
Verkkokoulutus
Kenelle sopii
Kurssi on suunnattu erityisesti lasten kanssa työskenteleville, kuten opettajille ja varhaiskasvatuksen henkilöstölle, sekä kaikille vanhemmille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten tekoäly vaikuttaa lasten elämään ja kasvatukseen.
Kuvituskuva Kymenlaakson kesäyliopisto

Koulutuksen sisältö ja tavoitteet

Osallistujat saavat tietoa siitä, miten tekoälyä hyödynnetään lasten opetuksessa ja viihteessä, ja millaisia mahdollisuuksia ja haasteita se tuo mukanaan. Kurssilla keskustellaan myös siitä, miten opettaa lapsille tekoälystä ja sen käytöstä tavalla, joka edistää turvallisuutta ja ymmärrystä.

Kurssi tarjoaa käytännönläheistä tietoa ja vinkkejä, joita voi soveltaa lasten parissa työskennellessä tai omien lasten kanssa. Osallistujille jaetaan myös kurssin materiaalit, jotta he voivat hyödyntää niitä myös kurssin jälkeen ja syventää ymmärrystään tekoälystä lasten maailmassa.

Luennon aikana ja ennen sitä on mahdollista esittää kysymyksiä. Ennakkokysymyksiä kouluttajalle voi laittaa ilmoittautumislomakkeen kautta. 

Kurssin tavoitteena on edistää tietoisuutta tekoälyn vaikutuksista lasten elämään ja tarjota käytännön neuvoja sen turvallisesta ja vastuullisesta käytöstä.

Toteutus: reaaliaikainen verkkokoulutus, jota ei tallenneta. Osallistujat saavat kouluttajan materiaalit koulutuksen jälkeen.

Kouluttajasta:  Tanja Sipilä on intohimoinen ja kokenut liiketoiminnan kehittäjä, jolla on vahva yrittäjätausta. Hänen erikoisosaamisensa kattaa kestävän liiketoiminnan kasvun, brändistrategian, konseptikehityksen ja markkinoinnin.
Hänellä on erinomaiset verkostoitumis- ja rahoitustaidot, erityisesti kansainvälisessä liiketoiminnan kehityksessä ja monikanavaisessa vähittäiskaupassa. Tanja on omistautunut ajamaan kestävää kasvua ja luomaan arvoa yrityksille. Strategisen liiketoiminnan kehityksen, suunnittelun hallinnan ja brändistrategian kautta hän on saavuttanut johdonmukaisesti positiivisia tuloksia.

Viime aikoina Tanja on aktiivisesti osallistunut erilaisiin projekteihin, joissa hyödynnetään
virtuaalitodellisuutta (VR), tekoälyä (AI) ja NFT-teknologiaa. Tämä on vahvistanut hänen osaamistaan näillä nousevilla teknologioilla. 

Tutustu myös muihin tekoälykursseihimme:
AI ja etiikka - Tekoälyn eettiset sovellukset
AI ja seniorit - Tekoäly iäkkäiden avuksi

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittaudu koulutukseen
Paikkoja vapaana
Ilmoittautuminen päättyy: 27.02.2024

Lisätietoja

Soili Valtonen

Koulutussihteeri
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 747 8516

Jaa tämä artikkeli
Päivitetty:
Yhteystiedot
Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8516


Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501


Copyright © 2023 Kymenlaakson kesäyliopisto