placer

Saavutettavuus-avustimet


AI ja etiikka - Tekoälyn eettiset kysymykset

  • 05.03.2024
  • 05.03.2024


Koulutuksen kuvaus
Tämä kurssi syventyy tekoälyn eettisiin kysymyksiin ja tarjoaa osallistujille mahdollisuuden ymmärtää tekoälyn vaikutukset yhteiskuntaan ja yksilöihin. Kurssilla käsitellään monipuolisesti tekoälyn eettisiä haasteita, kuten oikeudenmukaisuutta, läpinäkyvyyttä ja yksityisyyttä. Osallistujat pääsevät pohtimaan, miten nämä periaatteet soveltuvat tekoälyn kehittämiseen ja käyttöön eri konteksteissa.

Ajankohta
  • 05.03.2024
  • 05.03.2024
Osallistumismaksu
65 EUR
Kesto
klo 13.30-16.00
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy 20.02.2024
Paikka
Verkkokoulutus
Kenelle sopii
Kurssi on suunniteltu kaikille avoimeksi eli se sopii niin tekoälyalan ammattilaisille kuin tekoälystä kiinnostuneille harrastajille ja päätöksentekijöille.
Kuvituskuva Kymenlaakson kesäyliopisto

Koulutuksen sisältö ja tavoitteet

Kurssin aikana tarkastellaan tekoälyn käyttöön liittyviä yhteiskunnallisia haasteita ja mahdollisuuksia. Osallistujat saavat käsityksen siitä, miten tekoäly voi vaikuttaa esimerkiksi  työmarkkinoihin, terveydenhuoltoon ja päätöksentekoon.

Kurssi tarjoaa mahdollisuuden keskustella ja esittää kysymyksiä. Ennakkokysymyksiä kouluttajalle voi laittaa ilmoittautumislomakkeen kautta. Osallistujille jaetaan myös kurssin materiaalit, jotta he voivat palata niihin myöhemmin ja jatkaa oppimistaan tekoälyn eettisistä näkökulmista.

Kurssin tavoitteena on herättää osallistujissa tietoisuutta ja ymmärrystä tekoälyn eettisistä kysymyksistä sekä antaa työkaluja niiden käsittelemiseen.

Toteutus: reaaliaikainen verkkokoulutus, jota ei tallenneta. Osallistujat saavat kouluttajan materiaalit koulutuksen jälkeen.

Kouluttajasta:  Tanja Sipilä on intohimoinen ja kokenut liiketoiminnan kehittäjä, jolla on vahva yrittäjätausta. Hänen erikoisosaamisensa kattaa kestävän liiketoiminnan kasvun, brändistrategian, konseptikehityksen ja markkinoinnin.

Hänellä on erinomaiset verkostoitumis- ja rahoitustaidot, erityisesti kansainvälisessä liiketoiminnan kehityksessä ja monikanavaisessa vähittäiskaupassa. Tanja on omistautunut ajamaan kestävää kasvua ja luomaan arvoa yrityksille. Strategisen liiketoiminnan kehityksen, suunnittelun hallinnan ja brändistrategian kautta hän on saavuttanut johdonmukaisesti positiivisia tuloksia.

Viime aikoina Tanja on aktiivisesti osallistunut erilaisiin projekteihin, joissa hyödynnetään virtuaalitodellisuutta (VR), tekoälyä (AI) ja NFT-teknologiaa. Tämä on vahvistanut hänen osaamistaan näillä nousevilla teknologioilla. 

Tutustu myös näihin tekoälykursseihimme:
AI ja lapset - Tekoäly lasten maailmassa
AI ja seniorit - Tekoäly iäkkäiden avuksi

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittaudu koulutukseen
Paikkoja vapaana
Ilmoittautuminen päättyy: 20.02.2024

Lisätietoja

Soili Valtonen

Koulutussihteeri
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 747 8516

Jaa tämä artikkeli
Päivitetty:
Yhteystiedot
Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8516


Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501


Copyright © 2023 Kymenlaakson kesäyliopisto