Dialogisuus verkostotyössä

19.3.2019 klo. 10:00 - 13:30
Kotka

Kohderyhmä: Oman osaamisen tai oman työpaikkansa dialogisuuden kehittämisestä kiinnostuneet. Koulutus tarjoaa näkökulmia ja työkaluja, jotka ovat hyödyllisiä erilaisissa kehittämistehtävissä ja verkostoissa työskenteleville ja niitä johtaville.

Kouluttaja: Kauppatieteiden tohtori Timo Järvensivu

Timo Järvensivu on tutkinut, kehittänyt ja kouluttanut verkostotyön arkea ja verkosto-johtamisen käytäntöjä yli 15 vuoden ajan. Hän on toiminut verkostotyön tutkijana ja kehittäjänä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa ja toimii nyt päätoimisena yrittäjänä kouluttaen ja konsultoiden erityisesti julkisen alan ja järjestösektorin kehittämisverkostoja.

Sisältö ja tavoite   

Tutustutaan dialogiseen työotteeseen osana verkostoituvaa työtä. Mitä on dialogisuus? Mihin ja miksi sitä tarvitaan erilaisissa verkostoissa? Mitä hyvä dialogi vaatii ja minkälaisia askeleita dialogisuuden kehittäminen edellyttää?

Koulutuksen aikana tutustutaan dialogisuuteen ja tehdään käytännönläheisiä harjoitteita osallistujien dialogitaitojen kehittämiseksi. Keskustellen jaetaan kokemuksia ja näkemyksiä dialogin hyödyntämisestä verkostotyön arjessa.

Osallistumismaksu 90 €.
                    
Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 5.3.2019 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot