Koodaus ja ohjelmointi varhaiskasvatuksessa, esiopetuksessa ja alakoulussa

15.11.2018 klo. 09:00 - 16:00
Kotka

 KOULUTUKSESSA ON VIELÄ TILAA. ILMOITTAUTUMISET 12.11.2018 MENNESSÄ.

Kouluttaja: Erityisluokanopettaja, matematiikkakouluttaja ja -terapeutti Leena Kokko

Tavoite: Koulutus antaa ymmärryksen ja kokemuksen siitä mitä ohjelmointi on ja kuinka sitä voi toteuttaa ja opettaa varhaiskasvatuksessa, esiopetuksessa ja alakoulussa.

Sisältö

Koodaus on täsmällisen ohjeen antamista ja vastaavasti annetun ohjeen seuraamista. Koulutuksessa aloitetaan yksinkertaisista palikkaleikeistä edeten vaativampiin ohjelmointipeleihin ja välineillä ohjelmointiin.

Koulutuksessa tutustutaan päiväkotiin ja alakouluun soveltuviin ohjelmointivälineisiin ja harjoitellaan ohjelmointia itse tehden, kokeillen ja pelaten.

Osallistumismaksu 140 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 12.11.2018 mennessä.
Lisätietoja: Raija Hellekari
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: raija.hellekari@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot