Hei me pelataan matikkaa!

29.11.2018 klo. 09:00 - 16:00
Kouvola

Kohderyhmä: varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen opetushenkilöstö

Kouluttaja: Erityisluokanopettaja, matematiikkakouluttaja ja -terapeutti Leena Kokko

Sisältö

Koulutuksessa tutustutaan matematiikan keskeisten sisältöalueiden, hahmottamisen, havainnoinnin, ajattelun taitojen ja loogisen päättelyn peleihin.

Pelit ovat yksin, parin kanssa tai ryhmässä pelattavia. Osaan peleistä tarvitaan vain kynä ja paperi. Osa peleistä on liikunnallisia. Pelit haastavat erilaiset pelaajat.

Koulutuksessa pohditaan myös opettajan roolia pelin ohjeistajana ja havainnoijana, mitä oppilaiden pelistrategiat kertovat heidän ajattelustaan.

Osallistumismaksu 140 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

 

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 15.11.2018 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot