Yhteisöjohtaminen - Elinvoimaa, vaikuttavuutta, iloa ja sitoutunut henkilöstö

29.11.2018 klo. 09:00 - 16:00
Kotka

Kohderyhmä: PK- ja mikroyritysten johtajat, urheiluseura- ja yhdistystoimijat, vapaaehtoistyön koordinaattorit sekä kaikki, jotka haluavat vaikuttaa ammatillisissa tai vapaa-ajan yhteisöissä sosiaalisen median foorumeilla

Kouluttaja:
Tuotantotalouden tohtori, viestinnän ja informaatiotutkimuksen maisteri Päivi Lohikoski

Päivillä on 20 vuoden työkokemus kattaen ICT -alan viestintä- ja dokumentaatiotehtävistä akateemiseen maailmaan, start-upeihin sekä ravitsemus- ja matkailualalle. Päivi on yhteisöjen rakentaja, vaikuttavan viestinnän suunnittelija ja toteuttaja. Hän tekee kompetenssikartoituksia ja johtamisen digitalisointiprojekteja yrittäjänä sekä kouluttaa. Hyvinvointi- ja urheilubisnes ovat tulleet tutuksi Tervahiihdon viestintäjohtajan roolin kautta. Parhaillaan Päivi osallistuu vuodenmittaiseen Olympiakomitean urheilujohtamiskoulutukseen ja on mukana Palloliiton Pohjois-Suomen Elinvoimaiset seurat kehitysryhmässä sekä Team Tervahiihdossa.

Koulutuksen tavoitteet:
- Osallistujat saavat avaimet menestyvän ja elinvoimaisen yhteisön johtamiseen sekä ihmisten sitouttamiseen.
- Osallistujat saavat ymmärryksen tärkeimmistä viestinnän foorumeista sekä siitä miten niillä tehdään vaikuttavaa viestintää.

Toteutustapa:
- Lyhyt alkukysely osallistujien taustoista ja toiveista viikko ennen koulutuspäivää.
- Esimerkkejä ja teoriaa yhteisöjohtamisesta, sitouttamisesta, arvoilla johtamisesta sekä tärkeimmistä viestinnän foorumeista sisältäen myös sosiaalisen median.
- Keskustelutehtäviä ryhmissä. Viestinnän brändimallin mukainen harjoitus osallistujien omasta  organisaatiosta. Brändimallia tarkastellaan yhteisöjohtamisen näkökulmasta.
- Materiaalit jaetaan jälkikäteen sähköisenä digilehtenä.

Osallistumismaksu 155 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 15.11.2018 mennessä.
Lisätietoja: Raija Hellekari
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: raija.hellekari@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot