Kiertotaloutta ja vastuullisuutta organisaatioille

6.11.2018 klo. 09:00 - 16:00
Kouvola

Onko kiertotalous yhtä kuin kierrätys? Ei – mahdollisuuksia on paljon enemmän! Koulutuspäivän aikana saat kokonaiskuvan siitä, mistä kiertotaloudessa on kyse, sekä miten organisaation toimintaa voi lähteä kehittämään entistä vastuullisemmaksi.

Kohderyhmä: Koulutus soveltuu kaikille kestävästä tulevaisuudesta kiinnostuneille ja erityisesti työssään vastuullisuusasioista vastaaville ja niistä viestiville. Koulutus sopii hyvin myös aineenopettajille, ammatillisille opettajille ja amk-lehtoreille, sillä koulutuksessa käytettävä Circula-peli on vapaasti käytettävissä opetuksessa.

Kouluttaja: Koulutuksen toteuttaa Suomen ympäristöopisto SYKLI, joka on työelämän vastuullisuuteen ja ympäristöosaamiseen erikoistunut aikuiskouluttaja. Kouluttajana toimii FM, koulutuspäällikkö Heli-Maija Nevala.

Sisältö

Aamupäivällä pelataan uutta, Syklin kehittämää Circula-kiertotalouspeliä. Opit ymmärtämään kiertotalouden liiketoimintamalleja: miten yritykset voivat toimia innovatiivisesti ja tuottaa hyvinvointia ilman riippuvuutta luonnonvarojen ylikulutuksesta? Pelin jälkeen nautimme rautaisannoksen ajankohtaista kiertotaloustietoa ja keskustelemme meneillään olevasta ajattelu- ja toimintatapojen muutoksesta.

Iltapäivä tarjoaa tietoa ja käytännön työkaluja organisaation toiminnan kehittämiseen. Millaisilla strategioilla vastuullisuutta voi perustella ja edistää? Millaisia työkaluja on käytettävissä? Miten viestiä ja motivoida muutokseen?

Päivän ohjelma
9.00 Tervetuloa, päivän ohjelma ja tutustuminen
9.15 Circula-kiertotalouspeli: kiertotalouden mahdollisuudet tutuksi!
11.30 Lounastauko
12.30 Kiertotalous: hetkellistä hypeä vai mullistava megatrendi? Luento ja keskustelu.
13.45 Vastuullisuus organisaatiossa: muutoksen strategiat, työkalut ja viestintä. Luento ja keskustelu.
15.00 Vastuullisuusviestintää organisaatiossa: harjoitustehtävä
16.00 Koulutuspäivä päättyy

Osallistumismaksu 135 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.
 

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 23.10.2018 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot