Mobiililaitteiden hyödyntäminen opetuksessa

12.9.2018 klo. 09:30 - 15:30
Datariina, Heikinkatu 7, Kotka

Kohderyhmä: varhaiskasvatuksen henkilöstö

Kouluttaja: Asiantuntija Annu Schroderus, Ilona IT Oy

Tavoite: Koulutuksen tavoitteena on oppia hyödyntämään mobiililaitteita monipuolisesti
arjessa sekä lisätä lasten osallisuutta digitaalisuuden kautta. Toiminnallinen koulutus tarjoaa runsaasti uusia käytännönläheisiä toimintamalleja ja ideoita, joita voi heti hyödyntää arjessa.

Sisältö: Laiteriippumattomien kuva- ja videototeutusten tekeminen, esimerkiksi kamerakynäpedagogiikka. Kuvakollaasien teko ja niiden hyödyntäminen. Digitarinan tekeminen, esim. animaatio, videotarina, sähköinen kirja.

Laitteet: Koulutuksessa huomioidaan osallistujien käytössä olevat laitteet. Koulutus voidaan toteuttaa osallistujien omilla laitteilla (tablet, älypuhelin) ja/tai kouluttajan mukanaan tuomilla IPadeilla.

Ennakkokysely: Kouluttaja lähettää osallistujille ennakkokyselyn, jossa kartoitetaan osallistujien ajatuksia ja toiveita koulutuksen sisällöstä.

Osallistujamäärä: max 20 osallistujaa
                   
Osallistumismaksu: 135 €

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 10.9.2018 mennessä.
Lisätietoja: Raija Hellekari
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: raija.hellekari@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot