Hyötykasvien luomuviljelyä kotipuutarhureille

25.3.2018 klo. 10:00 - 15:00
Kouvola

Luomua pöytään omasta maasta!

Luomuviljelykurssilla tutustutaan yleisimpien hyötykasvien luomuviljelyn perusteisiin ja viljelytaitoihin. Kurssilla käydään läpi luomuviljelyn yleisiä periaatteita, mutta ennen kaikkea toimivia käytäntöjä, joita on helppo soveltaa omassa puutarhassa. Kurssilla tulevat tutuksi erilaiset kasvualustat, lannoitteet, kasvinsuojelu, taimien esikasvatus, maanhoito sekä erilaiset viljelyä helpottavat tekniikat ja työvälineet, kuten katteet. Opetuksessa keskitytään avomaa/palstaviljelyyn, mutta huomioidaan myös kasvihuone/parvekeviljely. 

Kouluttaja: Puutarhuri Jan Liesaho.
Liesaho, Stadinpuutarhuri, on Helsingin ainoa luomuviljelijä ja viljelee hyötykasveja Herttoniemen historiallisella kartanolla sekä toimii kouluttajana. 

Lisätietoa kouluttajasta

Kohderyhmä: Kaikki hyötypuutarhan luomuhoidosta kiinnostuneet kotipuutarhurit ja palstaviljelijät. Sopii parhaiten aloittelijoille, mutta myös pitempään hyötyviljelyä harrastaneille. 

Osallistumismaksu: 45 €

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet maksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 12.3.2018 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot