Kognitiivinen stressin hallinta

12.4.2018 klo. 09:00 - 16:00
Kotka

Kohderyhmä: Terveys- ja sosiaalialan ammattilaiset, terapeutit ja kaikki muut asiasta kiinnostuneet

Kouluttaja: FT, aikuiskouluttaja Jorma Räsänen

Tavoite: Oppia uusi tapa reagoida paineita aiheuttaviin tilanteisiin. Kehittää uusi, rennompi ja tehokkaampi tapa toimia ja elää.

Sisältö: Mikä on stressireaktio? Stressi - ystävä ja vihollinen? Kuinka puutun automaattiseen, stressaavaan ajatteluuni? Stressaavien, vääristyneiden ajatusmallien oikominen. Kenen kantti kestää? Psyykkisen sitkeyden persoonallisuuspiirteet. Miten jaksan henkisesti paremmin? Jaksajan profiili. Stressiä vastaan rokottautuminen. Levottomuus: Murheesi suista, ilmasta puista. Elämä, sisäistä harmoniaa ja helppoutta.

Osallistumismaksu 95 €

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 5.4.2018 mennessä.
Lisätietoja: Raija Hellekari
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: raija.hellekari@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot