Mobiililaitteiden hyödyntäminen opetuksessa

19.3.2018 klo. 09:30 - 15:30
Kouvola

Kohderyhmä: varhaiskasvatuksen henkilöstö sekä kaikki lasten parissa työskentelevät

Kouluttaja: Asiantuntija Annu Schroderus, Ilona IT Oy

Tavoite: Koulutuksen tavoitteena on oppia hyödyntämään mobiililaitteita monipuolisesti opetuksessa sekä lisäämään lasten osallisuutta digitaalisuuden kautta. Toiminnallisessa koulutuksessa saadaan runsaasti uusia ideoita ja taitoja hyödyntää mobiililaitteita arjessa.

Sisältö: Laiteriippumattomien kuva- ja videototeutusten tekeminen, esimerkiksi kamerakynäpedagogiikka, aktivoivat kuva- ja videotehtävät, kuvien tulkitseminen.
Digitarinan tekeminen, esim. animaatiot, videotarinat, sähköiset kirjat.

Laitteet: Koulutuksessa huomioidaan osallistujien käytössä olevat laitteet. Koulutus voidaan toteuttaa osallistujien omilla laitteilla (tablet, älypuhelin) ja/tai kouluttajan mukanaan tuomilla IPadeilla.

Ennakkokysely: Kouluttaja lähettää osallistujille ennakkokyselyn, jossa kartoitetaan osallistujien ajatuksia ja toiveita koulutuksen sisällöstä.

Osallistujamäärä: max 20 osallistujaa
                   
Osallistumismaksu 135 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 15.3.2018 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot