placer

Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Espanjan alkeiskurssi

30.09.2024 09.12.2024


Koulutuksen kuvaus
Tervetuloa opiskelemaan espanjaa omassa rytmissäsi! Opiskele ja kertaile espanjan kielioppia missä ja milloin vain tällä itseopiskelukurssilla. 

Ajankohta
30.09.2024 09.12.2024
Osallistumismaksu
120 EUR
Kesto
24 oppituntia omaan tahtiin
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy 16.09.2024
Paikka
Verkkokoulutus
Kenelle sopii
Kaikille, jotka haluavat oppia espanjan alkeet
Kuvituskuva Kymenlaakson kesäyliopisto

El apasionante mundo del español 1 (A1)

Tämä itseopiskelukurssi on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan kielenoppimistavoitteesi. Kurssi antaa sinulle mahdollisuuden opiskella omaan tahtiin ja omien aikataulujesi mukaan. Voit myös käyttää enemmän aikaa asioihin, jotka koet haastaviksi.

Toteutustapa:  Itsenäinen opiskelu verkossa omaan tahtiin (24 oppituntia).

Opetusmateriaali julkaistaan verkossa viikoittain. Ensimmäinen opetustunti julkaistaan 30.9.2024 ja viimeinen 9.12.2024. Opiskelijalla on viikko aikaa katsoa videoita ja tehdä harjoituksia, ja opettaja antaa aktiivisesti palautetta.

Johdantojakso reaaliaikaisena Zoom-toteutuksena 2.10 klo 18.00 -19.30. Johdannon aikana käydään läpi opettajan kanssa kurssilla opiskelua ja sähköisen opetusalustan toimintaa. 

Kouluttaja:  Diego Martinez Madrid

Kurssin tavoite

Kurssin päättyessä opiskelija on kehittänyt ymmärrystään espanjan kieliopista ja sanastosta, osaa lukea ja ymmärtää tekstejä, kirjoittaa lauseita ja tuntee espanjalaista kulttuuria.

Kurssin sisältö

Tämä itseopiskelukurssi on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan kielenoppimistavoitteesi. Kurssi antaa sinulle mahdollisuuden opiskella omaan tahtiin ja omien aikataulujesi mukaan. Voit myös käyttää enemmän aikaa asioihin, jotka koet haastaviksi.

Opettaja jakaa tekemiään kielioppiin liittyviä videoita ja harjoituksia oppimisalustalle joka viikko. Opiskelijalla on viikko aikaa katsoa videoita ja tehdä harjoituksia, ja opettaja antaa heille aktiivisesti palautetta.

Kurssi sisältää runsaan määrän kielioppi- ja sanastovideoita, tekstejä, kuunteluharjoituksia, kirjoitusharjoituksia, ääntämisharjoituksia, kertausharjoituksia, hyödyllisiä lauseita ja ilmaisuja espanjaksi. Useimmissa harjoituksissa saat oikeat vastaukset automaattisesti suorituksen jälkeen. Voit tehdä harjoituksia niin monta kertaa kuin tarvitset.

Kurssilla käsitellään espanjan kielioppia, kuten säännöllisten verbien preesens-muotoa, olla-verbejä (ser, estar ja tener), sekä persoona- että possessiivipronomien, substantiivien ja adjektiivien taivutusta. Lisäksi kurssilla opitaan runsaasti uutta sanastoa (numerot, värit, eläimet, ruokasanastoa, ravintolasanastoa, kaupunkisanastoa, kielet, maat jne.). Taitotaso on A1.

Kurssilla on monia hauskoja aktiviteetteja, joissa voit oppia espanjaa samalla nauttien. Kurssilla hyödynnetään leikinomaista oppimista, mikä tekee kielen opiskelusta interaktiivista ja motivoivaa.

Kurssilla on myös kaksi kertaustestiä (kurssin puolivälissä ja lopussa), ja opettaja antaa henkilökohtaista palautetta. Opettaja jakaa myös viikoittain lisätietoa Espanjan tapahtumista Suomessa sekä vinkkejä espanjan opiskeluun. Voit myös ottaa yhteyttä opettajaan, jos jokin kurssin aihe jäi epäselväksi. Opettaja auttaa sinua oppimaan espanjaa.

Kurssin alussa on mahdollisuus tavata opettaja Zoomissa 2.10 klo 18.00 - 19.30 ja saada opastusta kurssilla opiskeluun. 

Palautetta Diegon kursseista: 
Kaikki oli parasta, kiva kun sai edetä omaan tahtiin.
Tehtävät oli erityisen kivoja.
Erittäin hyvä opettaja ja hyvät oppitunnit!
Opettaja oli asiantunteva ja kurssi oli koottu mukavasti 

Oikeus muutoksiin pidätetään.

 

Ilmoittaudu koulutukseen
Paikkoja vapaana
Ilmoittautuminen päättyy: 16.09.2024

Lisätietoja

Soili Valtonen

Koulutussihteeri
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 747 8516

Jaa tämä artikkeli
Päivitetty: