• Opi uutta

    Opi uutta

    tai kehitä ammattitaitoasi

Tietoisen läsnäolon syventävä päivä

  • Ajankohta: lauantai 15.02.2020 - lauantai 15.02.2020
  • Koulutuspaikka: Kymenlaakson kesäyliopisto, Kotka
  • Kouluttaja: Virpi Pakaslahti, Mindfulness-ohjaaja ja -valmentaja
  • Ilmoittautuminen päättyy: lauantai 01.02.2020
  • Hinta: 75 eur

Tapahtuman kuvaus

Kaipaatko enemmän tietoista läsnäoloa arkeesi? Selkeyttä ajatuksiin, keskittymiskykyä ja keinoja rauhoittaa itse mielesi? Tule viettämään voimaannuttava ja palauttava päivä mindfulnessin parissa!

Aikataulu: klo 10-15

Kohderyhmä: Päivä sopii mindfulness-menetelmään jo hieman tutustuneille. Kurssi on erinomainen jatko Kotkassa 25.1.2020 pidettävälle Virpi Pakaslahden Tietoinen läsnäolo tutuksi -kurssille.

Mindfulness-harjoitukset sopivat hyvin kaikille, jotka kaipaavat tasapainottavaa työkalua arjen tueksi ja ovat kiinnostuneita parantamaan mm. läsnäoloa, stressistä palautumista, muistia, ajattelua, havaitsemista, tarkkaavaisuutta, luovuutta, ongelmanratkaisutaitoja ja tunnetaitoja.

Sisältö:

Kyky rauhoittua ja keskittyä on ihmisessä itsessään, mutta usein arkisten kiireiden alle kätkettynä. Kurssilla syvennymme mindfulness-menetelmään harjoituksin sekä keskustellen. Kertaamme mindfulnessin keskeisiä teemoja sekä tutustumme mm. mielen automaatioihin, stressistä palautumiseen, tunteisiin ja syvennämme yhteyttämme omaan sisimpäämme pidemmillä mindfulness-harjoitteilla.

Päivän aikana pääset kokemaan tietoisen hyväksyvän läsnäolon tasapainottavan ja rauhoittavan voiman sekä syvennät itsetuntemustasi.

Varusteet: Ota mukaan oma istuintyyny, jumppa-alusta, muistivihko sekä eväät. Pukeudu mukavasti ja kerroksittain, jotta voit säädellä vaatetustasi tarpeen mukaan.

Lisätietoja kouluttajasta

Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi


#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 040 538 0213

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa