• Opi uutta

    Opi uutta

    tai kehitä ammattitaitoasi

Tietoinen läsnäolo tutuksi

  • Ajankohta: lauantai 25.01.2020 - lauantai 25.01.2020
  • Koulutuspaikka: Kymenlaakson kesäyliopisto, Kotka
  • Kouluttaja: Virpi Pakaslahti, MIndfulness-ohjaaja ja -valmentaja
  • Ilmoittautuminen päättyy: perjantai 24.01.2020
  • Hinta: 75 eur

Tapahtuman kuvaus

Aikataulu:  klo 10-15

Kaipaatko enemmän tietoista läsnäoloa arkeesi? Selkeyttä ajatuksiin, keskittymiskykyä ja keinoja rauhoittaa itse mielesi? Tule viettämään voimaannuttava ja palauttava päivä mindfulnessin parissa!

Mindfulness-harjoitukset sopivat hyvin kaikille, jotka kaipaavat tasapainottavaa työkalua arjen tueksi ja ovat kiinnostuneita parantamaan mm. läsnäoloa, stressistä palautumista, muistia, ajattelua, havaitsemista, tarkkaavaisuutta, luovuutta, ongelmanratkaisutaitoja sekä tunnetaitoja.

Päivä sopii hyvin niin uusille kuin jo mindfulnessiin tutustuneille ja erityisesti pohjalle Tietoisen läsnäolon syventävälle kurssipäivälle 15.2., jos mindfulness on sinulle aivan uutta.

Kurssin sisältö:

Kyky rauhoittua ja keskittyä on ihmisessä itsessään, mutta usein arkisten kiireiden alle kätkettynä.

Kurssilla tutustumme mindfulness-menetelmän taustoihin ja vaikutuksiin sekä teemme käytännön harjoituksia, joilla voit tukea tietoisuustaitoja itsenäisesti arjessasi. Harjoittelun lomassa osallistujat johdatetaan mindfulnessin eri teemoihin, kuten mielen strategiat, irtipäästäminen ja hyväksyminen. Kokeilemme läsnä olemista vaihtelevin harjoituksin, jotta jokainen voi löytää itselleen luontevimmat mindfulness-harjoitukset. Päivän aikana pääset kokemaan tietoisen hyväksyvän läsnäolon tasapainottavan ja rauhoittavan voiman.

Varusteet: Ota mukaan oma istuintyyny, jumppa-alusta, muistivihko sekä eväät. Pukeudu mukavasti ja kerroksittain, jotta voit säädellä vaatetustasi tarpeen mukaan.

Lisätietoja kouluttajasta

Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi


#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 040 538 0213

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa