Osakesijoittamisen peruskurssi

  • Ajankohta: 04.03.2021 - 25.03.2021
  • Koulutuspaikka: Kymenlaakson kesäyliopisto, verkkokoulutus
  • Luennoitsija: Sijoitusvalmentaja Svenne Holmström
  • Ilmoittautuminen päättyy: 18.02.2021
  • Hinta: 79 eur

Tapahtuman kuvaus

Aika: 4.3.-25.3.2021; torstaisin 4.3., 11.3., 18.3. ja 25.3.2021 klo 18.00-19.30

Kohderyhmä: Kurssi antaa hyvät lähtökohdat omatoimisen osakesäästämisen aloittamiseen. Ennakko-osaamista osakesäästämisestä ei tarvita, mutta olisi hyvä jos sijoittamisen perusasiat olisivat ennestään osittain tuttuja.

Kouluttaja: Kouluttajana toimii sijoitusvalmentaja Svenne Holmström. Svenne on sijoittamisen rautainen ammattilainen. Hänellä on 16 vuoden pankkitausta ja omakohtaista aktiivista osakesijoituskokemusta yli 20 vuoden ajalta. Kolmen vuoden aikana hän on kouluttanut jo yli 5000 henkilöä. Palaute on ollut erinomaista. Varsinkin hänen käytännönläheinen ja huumorilla piristetty esitystapansa on saanut runsaasti kiitosta. Svenne osaa selittää vaikeatkin asiat yksinkertaisella tavalla.

Sisältö

Oletko joskus miettinyt miten käytännössä ostetaan ja myydään suoria osakkeita? Miten löydetään mielenkiintoisia kohteita, ja mitä pitää huomioida osakesalkkua rakentaessa? Ja kun osakkeet on hankittu, miten kannattaisi salkkua hoitaa ja seurata? Silloin tämä kurssi on juuri sinua varten!

Luento 1 (4.3.): Millaista on sijoittaa suoriin osakkeisiin, ja mitä tulee tietää osakkeista?
Luento 2 (11.3.): Miten pörsseissä käydään kauppaa, ja mitä tapahtuu pörsseissä?
Luento 3 (18.3.): Miten yhtiöitä hinnoitellaan?
Luento 4 (25.3.): Miten hallitaan salkkua ja riskejä? Mistä tietoa?

Toteutus

Koulutus järjestetään yhteistyössä Turun kesäyliopiston kanssa. 

Koulutus toteutetaan etäopetuksena verkon välityksellä (Zoom-livevideoyhteys). Koulutus myös tallennetaan ja tallenne on käytössäsi kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Saat sähköpostiisi osallistumislinkin ennen koulutuksen alkua. Voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen peruskäyttötaidot. 

Kouluttajan kursseista sanottua:

”Kouluttajalle terveisiä, että hän oli erittäin selväsanainen ja selkeillä esimerkeillä sai ”tavallisenkin” ihmisen ymmärtämään hyvin. Opintoaineistosta myös kiitosta."

”Mielenkiintoinen koulutus ja asiansa osaava kouluttaja.  Näitä lisää. KIITOS.”

”Kouluttaja oli oman alansa asiantuntija. Kouluttaja esitti asiat selkeästi ja ymmärrettävästi ja materiaali oli hyvä. Zoom työkaluna oli hyvä ja toimiva.”

”Svennen perehtyneisyys ja kyky välittää tietoa muille oli hyvää, tekniikka toimi hyvin.”

”Kouluttaja osasi kertoa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Lisäksi se että kurssiin pystyy palaamaan tallenteen muodossa vielä uudelleen antaa mahdollisuuden kerrata uusia asioita ihan eri tavalla kuin perinteisellä luennolla.”
 

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi


#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8501

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa