Osakesijoittamisen syventävä kurssi

  • Ajankohta: 28.01.2021 - 18.02.2021
  • Koulutuspaikka: Kymenlaakson kesäyliopisto, verkkokoulutus
  • Luennoitsija: Sijoitusvalmentaja Svenne Holmström
  • Ilmoittautuminen päättyy: 21.01.2021
  • Hinta: 79 eur

Tapahtuman kuvaus

Aikataulu: 28.01.-18.02.2021; torstaisin 28.1., 4.2., 11.2. ja 18.2.2021 klo 18.00-19.30

Kouluttaja: Kouluttajana toimii sijoitusvalmentaja Svenne Holmström. Svenne on sijoittamisen rautainen ammattilainen. Hänellä on 16 vuoden pankkitausta ja omakohtaista aktiivista osakesijoituskokemusta yli 20 vuoden ajalta. Kolmen vuoden aikana hän on kouluttanut jo yli 5000 henkilöä. Palaute on ollut erinomaista. Varsinkin hänen käytännönläheinen ja huumorilla piristetty esitystapansa on saanut runsaasti kiitosta. Svenne osaa selittää vaikeatkin asiat yksinkertaisella tavalla.

Kohderyhmä: Syventävä kurssi soveltuu henkilöille, jotka hallitsevat sijoittamisen perusasiat (esim. Osakesijoittamisen peruskurssi).

Sisältö

Kun osakesijoittamisen perusasiat ovat hallussa, on hyvä aika syventää sijoitusosaamistaan. Tämän kurssin avulla opit ymmärtämään, miten sijoitusstrategiat toteutetaan käytännössä sekä miten salkkua hoidetaan ammattimaisesti. Kurssilla tutustutaan myös tekniseen analyysiin. Kurssilaiset saavat ehdottaa osakkeita, joille tehdään reaaliaikaista teknistä analyysiä. Toisen illan aikana tehdään myös reaaliaikaista osakeseulontaa ja katsotaan miten osakkeita voidaan analysoida eri näkökulmista.

Luento 1 (28.1.): Keskeisimmät sijoitusstrategiat, arvo-, laatu- ja kasvustrategia
Luento 2 (4.2.): Sijoituskohteen reaaliaikainen analysointi
Luento 3 (11.2.): Tekninen analyysi, liukuvat keskiarvot ja RSI
Luento 4 (18.2.): Ammattimainen sijoittaminen, osakevarallisuuden hoitaminen

Luentojen päätteeksi vapaamuotoinen sijoituskeskustelu luennoitsijan kanssa.

Toteutus

Kurssi järjestetään yhteistyössä Turun kesäyliopiston kanssa. 

Koulutus toteutetaan etäopetuksena verkon välityksellä (Zoom-livevideoyhteys). Koulutus myös tallennetaan ja tallenne on käytössäsi kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Saat sähköpostiisi osallistumislinkin ennen koulutuksen alkua. Voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen peruskäyttötaidot. 

Kouluttajan kursseista sanottua:

”Kouluttajalle terveisiä, että hän oli erittäin selväsanainen ja selkeillä esimerkeillä sai ”tavallisenkin” ihmisen ymmärtämään hyvin. Opintoaineistosta myös kiitosta.”

”Mielenkiintoinen koulutus ja asiansa osaava kouluttaja.  Näitä lisää. KIITOS.”

”Kouluttaja oli oman alansa asiantuntija. Kouluttaja esitti asiat selkeästi ja ymmärrettävästi ja materiaali oli hyvä. Zoom työkaluna oli hyvä ja toimiva.”

”Svennen perehtyneisyys ja kyky välittää tietoa muille oli hyvää, tekniikka toimi hyvin.”

”Kouluttaja osasi kertoa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Lisäksi se että kurssiin pystyy palaamaan tallenteen muodossa vielä uudelleen antaa mahdollisuuden kerrata uusia asioita ihan eri tavalla kuin perinteisellä luennolla.”


Oikeus muutoksiin pidätetään.

Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi


#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8501

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa