Practice Business English Speaking and Listening Online B1-B2

  • Ajankohta: 12.04.2021 - 24.05.2021
  • Koulutuspaikka: Kymenlaakson kesäyliopisto, verkkokoulutus
  • Luennoitsija: Maarit Pönkänen, Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM
  • Ilmoittautuminen päättyy: 26.03.2021
  • Hinta: 105 eur

Tapahtuman kuvaus

Aika: 12.4.- 24.5.2021

Kouluttaja:  Maarit Pönkänen, Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM

Kohderyhmä: Koulutus sopii kaikille englannin kieltä työssään tarvitseville. Erityisesti suosittelemme kurssia heille, jotka kokevat tarvitsevansa kertausta rakenteiden hallintaan sekä englanninkieliseen ilmaisuunsa tarkkuutta ja vaikuttavuutta. Kurssin taitotaso on B1-B2.

Treenaa englannin kielen puhumista verkossa. Kurssilla harjoittelet työelämän keskustelutilanteita kirjallisin ja suullisin harjoituksin ja teet aiheisiin liittyviä kuuntelutehtäviä sekä kuulet esimerkkeinä paljon käytettyjä ja yleisiä fraaseja. Aiheina käsitellään: yritysesittely, työpaikkahaastattelu, kokous- ja neuvottelutilanteet, asiakaspalvelua puhelimessa, puheen pitäminen ja small talkin käyttö asiakastilaisuuksissa. 

Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan, joka sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan viikoittain harjoitustehtävä, josta voit valita suullisen tai kirjallisen vaihtoehdon. Palautettavista tehtävistä saat henkilökohtaisen palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (suositus: Mozilla Firefox, Edge) ja perustaidot selaimen käytöstä sekä kirjautumisesta käyttäjätunnuksella järjestelmään. Käyttäjätunnus verkkoympäristöön lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää.

Yhteistyötaho: Jyväskylän kesäyliopisto

Oikeus muutoksiin pidätetään.


Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi


#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8501

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa