Intialaisen päähieronnan etäoppimisen kurssi

  • Ajankohta: 01.08.2020 - 31.08.2020
  • Koulutuspaikka: Kymenlaakson kesäyliopisto, verkkokoulutus
  • Luennoitsija: Satu Pusa
  • Ilmoittautuminen päättyy: 31.08.2020
  • Hinta: 65 eur

Tapahtuman kuvaus

Lempeää ja rentouttavaa pään alueen ja koko hartiaseudun hierontaa, joka tehdään vaatteiden läpi hierottavan istuessa, kutsutaan intialaiseksi päähieronnaksi. Rentoutta voidaan syventää käsittelemällä lopuksi kasvot ja korvat. Hieronta tehdään ilman öljyjä ja se sopii toteutettavaksi lähes missä vain. Voit osallistua kurssille henkilökohtaisesta tai ammatillisesta kiinnostuksesta. 

Aika 
1.8.-31.8.2020 (opinto-oikeus voimassa syyskuulle)

Kurssi on etäoppimisen kurssi, joka voi tehdä oman aikataulun mukaan nettiyhteydellä varustetun älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen avulla. 

Kurssi sisältää kolmeen oppijaksoon jaetun aineiston. Kukin jakso käsittää ote otteelta etenevän, noin 10 minuutin pituisen opetusvideon sekä selkeät kuvalliset ja sanalliset ohjeet. Voit käydä jaksot läpi omaan tahtiin ja harjoitella osa kerrallaan. Kun hallitset rennosti hartiaseudun otteet, onnistuu pään hierontaliikkeiden omaksuminen luontevasti. Kun taidat päähieronnan otteet, etenet sujuvasti kasvojen ja korvien alueelle. Jakso kerrallaan tekee oppimisesta helppoa! 

Kenelle 
Voit opiskella päähieronnan lähipiirisi iloksi tai täydentääksesi ammatillisia taitojasi työsi tueksi. Kurssilla ei opeteta anatomiaa ja fysiologiaa. Opit ja harjoittelet päähierontaa omaan tahtiin ja etenet siten, kuin aikataulusi sallii. 

Kouluttaja
Satu Pusa, rentoutusohjaaja SHY, NLP Trainer, TRE-ohjaaja, intialaisen päähieronnan kouluttaja
Pusa on opettanut stressinpurkua ja palautumismenetelmiä sekä tuottanut rentoutusäänitteitä ja kirjallisuutta parikymmentä vuotta palautumisen ja stressilääketieteen näkökulmasta. 

Kurssin sisältö 
Kurssin sisältö koostuu päähierontakurssin teoria-aineistosta, kolmen opintojakson opetusvideoista sekä valokuvatuista ja sanallisista ohjeista ote otteelta. Pääset harjoittelemaan ajasta ja paikasta riippumatta, mistä päin maailmaa vain, omaa aikatauluasi noudattaen.

• Kurssi koostuu johdannosta ja kolmesta kuuden oppitunnin pituisesta oppijaksosta käytännön harjoitteluineen sekä oheisaineistosta. Kurssin opiskeluun suunniteltu aika on 18 oppituntia, mutta voit käydä sen läpi nopeammin, jos esimerkiksi kertaat tai harjoittelet kotitarpeisiin. Voit käydä aineiston läpi myös hitaammin, jos haluat keskittyä aiheeseen tarkemmin ja harjoitella enemmän. Pääsy kurssin aineistoon 31.8.2020 saakka.
• Kukin oppijakso sisältää aihealueen opetusvideon, kesto noin 10 minuuttia sekä kuvalliset ja sanalliset ohjeet ote otteelta.

o Oppijakso 1: Hartiaseudun ja olkavarsien hieronta  
o Oppijakso 2: Niskan ja pään hieronta
o Oppijakso 3: Kasvojen ja korvien hieronta

• Lisäksi käsitellään:  
o päähieronta – yleistä ja historiaa
o stressi ja palautuminen
o miksi stressi kipeyttää niska-hartiaseudun
o miten päähieronta tukee palautumista
o hoitotila, hygienia ja hierontahetken valmistelu
o hierojan ja hierottavan ergonomia kussakin vaiheessa hierontaa
o hoitosuositukset ja esteet hieronnalle
o mitä hoidon jälkeen, vaikutukset, hoitosarjat
o tulostettava pikaohje liikkeiden muistamiseksi

• Kurssi on tarkoitettu intialaisen päähieronnan oppimiseksi itsenäistä oppimista ja hierontaharjoittelua toteuttaen. Kurssi ei sisällä yhdessä muiden kanssa tehtäviä harjoituksia, vaan voit edetä oman aikataulusi mukaan opetusaineistosta. 
• Sinulla on mahdollisuus olla yhteydessä opettajaan, jos jokin kurssissa edellyttää täsmentämistä. Kurssin ei ole tarkoitus korvata lähikurssia, jossa opettaja on koko kurssin ajan paikan päällä ohjaamassa.
• Kurssille osallistuminen ei anna valmiuksia tai oikeuksia opettaa päähierontaa kenellekään muulle. 

Osallistumistodistus 
Voit tilata osallistumistodistuksen kesäyliopistolta kurssioppimisen jälkeen, kun olet opiskellut kurssin aineiston ja lähettänyt opettajalle täytetyn oppimislomakkeen. 
 
Kurssin osallistumismaksu 65 eur sisältää päähieronnan kurssin opiskeluoikeuden sekä tarvittaessa opettajan kurssinaikaisen etätuen kurssilaisen lisäohjeistamiseksi.   
Ilmoittautumisen ja sähköpostiisi lähetetyn laskun maksamisen jälkeen lähetämme sähköpostiisi kurssin linkin ja salasanan.

Huom. Kurssin aineisto on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöösi, eikä aineistoa tai osia siitä saa luovuttaa eteenpäin. 
 
Oikeus muutoksiin pidätetään.

Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi


#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 040 538 0213

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.