• Opi uutta

    Opi uutta

    tai kehitä ammattitaitoasi

Tulevaisuuden taidot: onnistunut vuorovaikutus ja tunneäly

  • Ajankohta: keskiviikko 04.03.2020 - keskiviikko 04.03.2020
  • Koulutuspaikka: Kymenlaakson kesäyliopisto, Kouvola
  • Kouluttaja: Aura Marttinen
  • Ilmoittautuminen päättyy: keskiviikko 26.02.2020
  • Hinta: 130 eur

Tapahtuman kuvaus

- Opi tunnistamaan oma ja muiden vuorovaikutustyyli
- Opi ymmärtämään miten oma tyyli vaikuttaa muihin
- Opi miten voi vähentää väärinkäsityksiä ja päästä nopeammin haluttuun lopputulokseen 

Muuttuvassa maailmassa vuorovaikutus- ja tunnetaidot tulevat entistä tärkeämmiksi. World Economic Forum on arvioinut tunneälyn olevan yksi kymmenestä tärkeimmästä työelämän osaamisalueesta vuonna 2020. Cap Gemini Research Instituten marraskuussa 2019 julkaistun tutkimuksen mukaan 74 % esimiesasemassa olevista on sitä mieltä, että #tunneäly on ”must-have” työelämätaito muutaman vuoden sisällä.

Kun tekoäly tekee tuloaan yhä laajemmin työpaikoille, meidän ihmisten rooli on yhä vahvemmin juuri inhimillisyys ja tunneäly. Nämä ovat taitoja havaita omia ja muiden tunteita sekä reagoida älykkäästi negatiivisiin tunteisiin.

Tunnetaidot ovat myös kyky luoda positiivisia tunteita itsessään ja muissa olemalla läsnä, empaattinen, vilpitön, laajakatseinen, joustava ja valtuuttava mahdollisimman usein omassa toiminnassaan.

Tunneäly on joukko taitoja, joita voi kehittää ja niitä kannattaakin kehittää, koska tunneälyn on osoitettu olevan suorassa yhteydessä mm. parempaan työtyytyväisyyteen ja tehokkaampaan tiimityöhön.

Päivän vetäjä Aura Marttinen on kouluttanut ja valmentanut yksilöitä ja tiimejä sekä ulkomailla että Suomessa. Hänen teemojaan ovat mm. toimiva tiimityö, kriisistä tiimityöhön, neuvottelutaidot, konfliktinratkaisu, asiakaspalvelu, palautteen antaminen, uusien esimiesten valmennus, myyntikoulutus ja kulttuurienvälinen vuorovaikutus. Auraa innostaa aina kun ihmiset saavat koulutuksista uusia oivalluksia, joiden seurauksena työviihtyvyys,  tehokkuus ja elämänlaatu paranevat.

Lisätietoja kouluttajasta

Päivän aikataulu: klo 9-15

Koulutuspäivä sisältää käytännön esimerkkejä ja harjoituksia.

Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi


#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 040 538 0213

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa