• Opi uutta

Esittelywebinaari: Positiivinen ja yhteisöllinen johtaminen

  • Ajankohta: 12.10.2022 - 12.10.2022
  • Koulutuspaikka: verkkokoulutus
  • Kouluttaja: Sanna Wenström ja Aki Heiskanen
  • Ilmoittautuminen päättyy: 06.10.2022
  • Hinta: 0 eur

Tapahtuman kuvaus

Maksuton webinaari, joka toimii johdantona tammikuussa 2023 alkavalle 
Positiivinen ja yhteisöllinen johtaminen -asiantuntijakoulutukselle (40 op)

Ajankohta: keskiviikko 12.10.2022  klo 15-16

Positiivinen ja yhteisöllinen johtaminen ovat johtamisteorioita, jotka perustuvat humanistiseen ihmiskäsitykseen. Tavoitteena on yksilöiden ja yhteisöjen kokonaisvaltainen hyvinvointi, jonka kautta organisaatiot voivat saavuttaa myös parempaa laatua ja tuloksellisuutta.

Tässä täysin uudenlaisessa johtamisvalmennuksessa syväsukelletaan omaan johtajuuteen, ja rakennetaan vankka teoreettinen ja käytännöllinen perusta johtamiselle. Koulutus on intensiivinen kehittämisohjelma, joka rakentuu yhteisöllisen ja positiivisen johtamisen teemoille ja yhteisölliselle työskentelylle, joka mallintaa yhteisöllisen johtamisen toimintatapoja.

Koulutus järjestetään Oulun ammattikorkeakoulun ja Kymenlaakson kesäyliopiston yhteistyönä.

Kouluttajat: 

Kouluttajina toimivat Sanna Wenström ja Aki Heiskanen.

Aki Heiskanen on koulutukseltaan terveydenhoitaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, hallintotieteiden maisteri ja ratkaisukeskeinen valmentaja, jolla on merkittävä ura sekä päihde- ja mielenterveystyöstä, sosiaali- ja terveysalan johtamisesta ja kehittämisestä sekä kuntajohtamisesta. Työssään hän on jo pitkään kehittänyt ja toteuttanut yhteisöllisen johtamisen mallia ja tekee aiheesta parhaillaan väitöskirjaa.

"Johtamisajatteluni perustuu yhteisöllisyyteen, dialogisuuteen ja humanistiseen ihmiskäsitykseen. Johtamisen käytännön toteutuksessa hyödynnän terapeuttisten yhteisön toiminnallisen rakenteen ajatuksia. Pyrkimyksenä on luoda turvallinen, luottamuksellinen ja avoin toimintaympäristö, jossa yhdessä pystytään ratkaisemaan eteen tulevat tilanteet. Johtamisen loogisuus luodaan yhteisen toimintatavan kautta."

Sanna Wenström on koulutukseltaan KT, FM ja ammatillinen erityisopettaja. Hänen taustansa on opetus- ja ohjaustyössä sekä koulutuksen kehittämistehtävissä. Tällä hetkellä hän toimii lehtorina Oulun ammattikorkeakoulussa, ammatillisessa opettajakorkeakoulussa ja työssään valmentaa erilaisten organisaatioiden johtoa ottamaan käyttöön ja soveltamaan positiivisen johtamisen ja organisaation tutkimustietoa. Hän toimii myös erilaisissa positiivisen johtamisen kehittämishankkeissa organisaatiokulttuurin ja työhyvinvoinnin kehittämisen parissa.

Wenström on väitellyt vuonna 2020 positiivisesta johtamisen ja organisaatioista sekä kirjoittanut aiheesta kaksi tietokirjaa: Positiivinen johtaminen. Johda paremmin opetus- ja kasvatusalalla sekä Kaikilla vahvuuksilla. Opas laajan vahvuusnäkemyksen käyttöön opetuksessa https://www.ps-kustannus.fi/7116.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Lisätietoja: Soili Valtonen
Puh: 044 747 8516
Sähköposti: soili.valtonen@kymenlaakso.fi


#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8501

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa