• Opi uutta

Vahvuudet ja hiljainen tieto hyödyksi työssä

  • Ajankohta: 23.09.2022 - 24.09.2022
  • Koulutuspaikka: Kouvola
  • Kouluttaja: Marja Koivisto
  • Ilmoittautuminen päättyy: 09.09.2022
  • Hinta: 335 €

Tapahtuman kuvaus

Vahvuudet sekä hiljainen tieto esiin ja hyödyksi työssä - löydä todelliset
vahvuutesi, innostu osaamisestasi

Olemme tietoisia vain 5 %:sta arkisista päätöksistämme ja toimistamme. Loput 95 % kaikesta siitä mitä teemme tai päätämme, tapahtuu tiedostamattamme, autopilotilla. Taidon oppimisen ristiriita onkin siinä, että mitä taitavammaksi taidossamme kehitymme, sitä enemmän itse suorituksesta kaikkine vaiheineen unohdamme. Meidän keho-mieli-tunteet kokonaisuutemme on kuin iso säiliö, täynnä kaikenlaisia taitoja. Me kaikki olemme mestareita jossain. Haittapuoli on, ettemme yleensä ole tietoisia kuin minimimäärästä siitä, mikä on todellinen kapasiteettimme.

Ajankohta: pe-la 23.-24.9.2022 klo 9-16

Kohderyhmä: Koulutus soveltuu kaikille työn kehittämisestä ja itsensä johtamisesta kiinnostuneille.

Kouluttaja: eMBA, FK Marja Koivisto

Tavoitteet:
Kaksipäiväisen koulutuksen tavoitteena on paneutua hiljaisen tiedon käsitteeseen ja sen käytännön sovelluksiin työelämässä sekä tutustua harjoituksiin, joiden avulla hiljainen tieto voidaan saada esiin ja hyötykäyttöön onnistumisen resepteiksi. Käytäntöön vietyinä harjoituksilla on voimaannuttava vaikutus ja niiden on todettu parantavan merkittävästi työn sujuvuutta sekä laatua.

Koulutuksen sisältö:

  • Mitä hiljainen tieto tarkoittaa erityisesti työkontekstiin sovellettuna ja miten siihen päästään käsiksi?
  • Kokemusperäisiä esimerkkejä sekä tilastoja: millaisia vaikutuksia hiljaisen tiedonavaamisella näkyväksi on?
  • Kuinka hiljaisen tiedon systemaattinen hyödyntäminen helpottaa elämää?
  • Miten hiljaista tietoa havainnoidaan? Positiiviset sivuvaikutukset: kyky pysähtyä, koota ajatukset, keskittyä olennaiseen, saavuttaa tavoitteet, kehittyä tasolta seuraavalle ja nähdä asiat laajemmasta perspektiivistä.
  • Koulutus sisältää käytännön harjoituksia, joiden avulla saadaan tuntumaa todelliseen mestarillisuuteemme.

Kouluttajasta:
Marja Koivisto on itsekehitystaitojen valmennuksen ammattilainen. Viimeiset 16 vuotta hän on kouluttanut ja valmentanut asiakkaita itsensäjohtamisen eri alueilla, kuten tunnetyöskentely, vuorovaikutus, itsetuntemus sekä oman hiljaisen tieto-taidon tunnistaminen ja hyödyntäminen työssä.

Marja Koivisto on julkaissut kaksi henkilökohtaisen kasvun ja vuorovaikutustaitojen tietokirjaa sekä kolme runokirjaa. Uusin, vuonna 2022 sekä suomen- että englanninkielisenä ilmestyvä tietokirja käsittelee itsensäjohtamista ja on suunnattu työelämässä oleville ihmisille tämän päivän haasteisiin.

Palautteita Marjan aikaisemmista koulutuksista:
"Olipas voimaannuttava puheenvuoro, joka tuntui sisuskaluissa saakka.Onnistumisen resepti kuulosti hyvältä – sekä itselle että myös ohjaustyötä ajatellen. Tuo täytyy ottaa ensin oman itsensä kanssa testaukseen. Kiva, kun avasit asioita esimerkkien avulla – jää helpommin mieleen.” -Hannele Niemi
”Marjan valmennus sai minut pysähtymään ja ajattelemaan asioita syvällisemmin, vanhat itseluottamustani rasittaneet uskomukset murtuivat. Usko omaan osaamiseeni on palautunut ja huomaan motivoituvani töistä jälleen alkuaikojen tapaan.” -Outi
"Kolme viikkoa valmennuksen jälkeen minut valittiin uuteen työhön, josta en osannut vielä edes unelmoida. Nyt ei ole enää väliä toteutuuko jokin unelma juuri tiettyyn aikaan. Luotan, että asiat sujuvat ja unelmat toteutuvat oikeaan aikaan.” - Joni Lappalainen, Head of Franchising

Tutustu myös marjakoivisto.com

Linkki Marjan johdantoluentotallenteeseen -> Hiljainen tieto esiin ja hyötykäyttöön työssä

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Lisätietoja: Soili Valtonen
Puh: 044 747 8516
Sähköposti: soili.valtonen@kymenlaakso.fi


#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8501

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa