• Opi uutta

Henkisen älykkyyden johdantokurssi kävellen

  • Ajankohta: 01.05.2022 - 15.12.2022
  • Koulutuspaikka: nonstop verkkokoulutus
  • Kouluttaja: Mirja Kärnä
  • Ilmoittautuminen päättyy: 30.11.2022
  • Hinta: 49 eur

Tapahtuman kuvaus

Nonstop-oppimista verkossa!

Henkinen älykkyys on jokaisen ihmisen luontainen ominaisuus, jota voi harjoittamalla voimistaa. Kurssin aikana tutustumme tarkemmin siihen mitä henkinen älykkyys on. Sen lisäksi raotamme hellästi mielen sisäistä ovea sinun oman henkisen älykkyyden äärelle.

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille henkisestä sekä psykologisesta kasvusta kiinnostuneille. Sen kautta pääset avaamaan ovea sinun piilevälle potentiaalille.

Kurssille osallistuaksesi riittää avoin ja kokeileva mieli. Henkinen älykkyys itsessään on neutraali ja erilaisista henkisistä suuntauksista vapaa käsite. Sinä voit käyttää sitä oman elämänkatsomuksesi mukaisesti, sillä jokaisen ihmisen henkinen älykkyys löytää oman uniikin muotonsa.

Kouluttaja

KTM ja kirjailija Mirja Kärnä on kävellyt yksin 7 kuukautta ja 3 650 kilometriä Suomesta Espanjaan. Hän on opiskellut innovaatiojohtamista, psykologiaa sekä työ- ja organisaatiopsykologiaa.

Kurssisisältö perustuu kävelijä Mirja Kärnän luomaan henkisen älykkyyden yhteys -malliin®, jonka mukaan henkinen älykkyys virtaa luonnollisesti kun meillä on syvä yhteys itseemme, toisiin sekä elämän henkiseen virtaan. Näiden yhteystaitojen harjoittaminen vahvistaa henkistä älykkyyttämme.

Sisältö

Voit osallistua omaan tahtiin kävelemällä sinulle mieluisassa paikassa luonnossa. Samalla kun kuuntelet podcastia, kehosi ammentaa luonnon rauhoittavaa vaikutusta. Voit hankkia kurssia varten oman päiväkirjan, johon voit kirjoittaa ajatuksia jokaisen kävelyn jälkeen. Päiväkirja on seuranasi myös kurssin loputtua.

Voit suorittaa kurssin omaan tahtiin parhaaksi katsomassasi paikassa. On hyvä jättää kävelyiden väliin aikaa, jolloin mieli voi käsitellä sen myötä nousevia asioita. Voit tehdä esimerkiksi yhden kävelyn viikossa, jolloin kurssi tulee käytyä noin kuukauden aikana. Jokaisen kävelyn jälkeen saat kirjallisen tehtävän, jonka kautta voit jäsentää sinun omia ajatuksiasi kävelyn aiheesta.

Kävely 1
Ensimmäisen kävelyn aikana opit siitä, mikä henkinen älykkyys on, milloin siitä on alettu keskustelemaan akateemisessa maailmassa ja millaisia malleja siitä on luotu. Kurssin vetäjä kertoo myös omasta matkastaan henkisen älykkyyden äärelle.

Kävely 2
Toisella kävelyllä käymme läpi yhteyttä itseemme ja sitä mitä esteitä meillä jokaisella on tämän yhteyden tiellä.

Kävely 3
Kolmannella kävelyllä keskitymme yhteyden luomiseen muihin ihmisiin. Käymme läpi sitä miten kehomme vaikuttaa omaan yhteysvalmiuteemme, mikä on henkinen itsenäisyys ja mitä tekemistä empatialla on yhteyden kanssa.

Kävely 4
Neljäs kävely vie sinua kohti elämän henkistä virtaa. Sen aikana opit mitä psykologisesti vakaa henkinen yhteys elämään tarkoittaa ja mitä kaikkea hämmästyttäviä puolia voit löytää sisältäsi, kun avaudut luottamaan yhä vahvemmin elämän kannattelevaan virtaan.

Jokainen kävely on kestoltaan noin 50 minuuttia.

”Kävelykoulutuksen muotoon tehty kurssi oli ihanaa lenkkiseuraa. Oli tosi mielenkiintoista tutustua siihen, miten neuronikytkennät aivoissa syntyy ja millaisia niiden myötä syntyvillä uskomuksilla on meidän elämään. Miten tunnesiirtymät voivat siirtyä sukupolvelta toiselle ja miten voimme kehittää elämän virtaavuutta kehittämällä yhteyttä itseen, toisiin ja elämään.”

Ilmoittaudu kurssille - saat tunnukset muutaman päivän sisällä.

Yhteistyö: SnellmanEDU

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Lisätietoja: Soili Valtonen
Puh: 044 747 8516
Sähköposti: soili.valtonen@kymenlaakso.fi


#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8516

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa