• Opi uutta

Vaikuttava mediaviestintä

  • Ajankohta: 27.01.2022 - 27.01.2022
  • Koulutuspaikka: Kouvola/verkkokoulutus
  • Kouluttaja: Pinja Valkonen
  • Ilmoittautuminen päättyy: 13.01.2022
  • Hinta: 45 eur

Tapahtuman kuvaus

Miten maksimoida medianäkyvyys? Opi onnistuneen mediayhteistyön ainekset Vaikuttava mediaviestintä -hybridikoulutuksessa!

Eivätkö organisaatiosi tiedotteet mene mediassa läpi? Tuntuuko, ettei tiedotteeseen löydy toimivaa rakennetta eikä iskevää otsikkoa? Tai jääkö mielenkiintoista asiaa tiedottamatta, koska ette tunnista kiinnostavia aiheita omasta toiminnastanne? Jos vastasit kyllä, tästä koulutuksesta on sinulle hyötyä.

Aika: 27.1.2022 klo 14-16 

Toteutus: Hybridikoulutus, johon voit osallistua joko Kymenlaakson kesäyliopistolla, Hovioikeudenkatu 6, Kouvola tai verkkoyhteydellä.

Kenelle koulutus sopii?
Koulutus sopii kaikille, jotka tekevät viestintää työkseen tai osana työnkuvaansa. Koulutus on suunnattu etenkin tiedottajille, viestinnän asiantuntijoille, viestinnän esihenkilöille, viestintäyrittäjille ja sellaisille, joiden työnkuvassa viestinnällä ja mediayhteistyöllä on merkittävä rooli.

Kouluttaja
Pinja Valkosella on yli 15 vuoden ura media-alalla niin toimittajana, freelancerina kuin toimituksen esimiehenä. Viimeisten viiden vuoden aikana hän on ollut kehittämässä sähköisiä viestintäkanavia ja organisaatioiden sisäisiä toimintatapoja. 

Tavoite ja sisältö
Vaikuttava mediaviestintä -koulutuksessa saat hyödyllistä ensikäden tietoa esimerkiksi siitä, miten media valitsee aiheensa. Lisäksi saat yksityiskohtaisia käytännön vinkkejä esimerkiksi siitä, mikä on paras kellonaika tiedotteen lähettämiselle. Koulutuksen avulla opit tunnistamaan entistä paremmin, mikä organisaatiosi toiminnassa on kiinnostavaa median näkökulmasta.

Uutistoimitukset saavat valtavan määrän mediatiedotteita päivittäin. Koulutus auttaa sinua hahmottamaan, millä keinoilla pystyt erottautumaan tästä viestitulvasta. Koulutuksessa käydään läpi toimivan mediatiedotteen rakennetta, otsikointia ja kieltä. Koulutuksen jälkeen sinulla on käytössäsi työkaluja, jotka parantavat sitä mahdollisuutta, että toimittaja pysähtyisi laatimasi tiedotteen kohdalla ja kiinnostuisi aiheesta.

Koulutus koostuu luennosta ja työpajasta. Työpajaa varten koulutukseen osallistujat lähettävät kouluttajalle max. 2 valmista tiedotetta/osallistuja. Tekstejä käydään kouluttajan johdolla läpi työpajassa.
 

Oikeus muutoksiin pidätetään.


Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi


#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8501

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa