placer

Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Mietitkö yliopisto-opintoja?

22.08.2024 22.08.2024


Koulutuksen kuvaus
Onko mieltäsi joskus kutkuttanut lähteä tekemään yliopisto-opintoja? Tiesitkö, että avoin yliopisto on joustava ja motivoiva vaihtoehto lähteä kokeilemaan opintoja? Tai onko sinulla mielessäsi jo oma yliopiston ala, jonne ei vielä ole paikkaa auennut, mutta haluaisit jo päästä opintojen pariin?

Ajankohta
22.08.2024 22.08.2024
Osallistumismaksu
maksuton EUR
Kesto
klo 16.30-17.30
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy 14.08.2024
Paikka
Monimuotototeutus
Kenelle sopii
Kaikille avoimen yliopiston opinnoista kiinnostuneille
Kuvituskuva Kymenlaakson kesäyliopisto

Tunnetko avoimen yliopiston mahdollisuudet?

Avoimen yliopiston erilaiset opintokokonaisuudet tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia paitsi monenlaiseen ammatilliseen täydennyskoulutukseen niin myös kokonaiseen tutkintopolkuun asti.

Kerromme sinulle erilaisista mahdollisuuksista aloittaa yliopisto-opinnot avoimessa yliopistossa sekä väyläopinnoista.  Avoimen väylä tarkoittaa mahdollisuutta hakea yliopiston tutkinto-opiskelijaksi avoimessa yliopisto-opetuksessa suorittamiesi opintojen perusteella.

Valtaosa opinnoista toteutetaan verkkopohjaisina opintoina. Joissakin opintokokonaisuuksissa on omat tuutoriryhmät, mutta meiltä kesäyliopistosta saat apua ja tukea myös täysin itsenäisiin opintoihin.

Ajankohta: torstai 22.8.2024 klo 16.30 - 17.30
 
Paikka: Kymenlaakson kesäyliopisto, Hovioikeudenkatu 6, Kouvola tai verkossa Zoom-alustalla. Valitse ilmoittautumislomakkeella itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto. Tilaisuudesta ei tehdä tallennetta.
 
Paikalla ovat Kymenlaakson kesäyliopiston edustajat, jotka vastaavat kysymyksiin, neuvovat ja opastavat sinua käytännön asioissa. Tilaisuuden jälkeen on mahdollista jäädä keskustelemaan sinua askarruttavista kysymyksistä.
 
Kun avoimen yliopiston opinnot kiinnostavat, kannattaa sinun lukea myös nämä artikkelit:

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittaudu koulutukseen
Paikkoja vapaana
Ilmoittautuminen päättyy: 14.08.2024

Lisätietoja

Hanna Laitvirta
Koulutussihteeri
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 747 8501
Jaa tämä artikkeli
Päivitetty: