• Opi uutta

    Opi uutta

    tai kehitä ammattitaitoasi

Keto - Ketterä oppija työssä ja työtä hakemassa

Yhdeksän kesäyliopiston yhteinen Keto-hanke – Ketterä oppija työssä ja työtä hakemassa käynnistyy syksyllä. Hanketta rahoittaa Opetushallitus ja se jatkuu vuoden 2021 loppuun saakka.

Hankkeessa tavoitteena on valmentaa 900 suomalaisen ketterän oppijan taitoja. Ketterän oppisen taitoja ovat mm. ajanhallinta, ajattelun taidot, luovuus, itsensä johtaminen, ongelmanratkaisu, oppimaan oppiminen, palvelumuotoilu, projektityöskentely, resilienssi, tiimityö, vuorovaikutus ja digitaidot. Niitä kehittämällä ihmisillä on mahdollisuus vastata kehittyvän työelämän tarpeisiin ja edistää omaa työllistymistään ja töiden jatkumista.

Keto-hankkeen kohderyhmänä ovat työttömät, työttömyysuhan alaiset (määräaikaisissa työsuhteissa olevat) ja työlliset, jotka tarvitsevat koulutukseensa täydennystä. Valmennuksia toteutetaan yhdeksän maakunnan alueella sekä lähiopetuksena että verkossa.

Kymenlaakson kesäyliopisto on mukana toteuttamassa hanketta Kymenlaakson maakunnan alueella. Hanketta koordinoi Snellman-kesäyliopisto.

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 044 747 8518 

 

#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 040 538 0213

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.