• Opi uutta

    Opi uutta

    tai kehitä ammattitaitoasi

Keto - Ketterä oppija työssä ja työtä hakemassa

Tule mukaan kehittämään työelämä - ja digitaitojasi maksuttomaan verkkovalmennukseen!

Oletko työtön, lomautettu tai määräaikaisessa työsuhteessa ja haluat kehittää työelämä- ja digitaitojasi? Oletko vastavalmistunut tai työsuhteessa, ja työelämä- ja digitaitosi kaipaavat päivittämistä?

Ilmoittaudu koulutukseen tästä >

HR-toimija/esimies, haluatko auttaa työntekijöitä parantamaan omia työelämä- ja digitaitojaan?

Hankkeen palvelut on suunnattu työttömille ja/tai työttömyysuhanalaisille, jotka ovat kiinnostuneita oman osaamisen kehittämisestä. Osallistujat voivat olla miltä tahansa ammattialalta ja koulutustasolta. Lisäksi hanke tarjoaa koulutusta organisaatioiden henkilöstölle, kun työntekijöiden työelämä- ja/tai digitaidot kaipaavat päivittämistä.

Matka ketteräksi oppijaksi

Koulutuksen osallistujat suorittavat hankkeen aikana (31.12.2021 mennessä) 4 opintopisteen laajuisen opintokokonaisuuden verkossa.

Oppimatkan alussa osallistuja tekee digitaalisesti Osallistujan oma-arvion työelämätaidoistaan sekä Digitaitotestin. Tulosten pohjalta syntyy henkilökohtainen oppimissuunnitelma, johon valitaan sopivat oppimissisällöt, minimi 4 op. Tarvittaessa osallistuja saa matkan varrella henkilökohtaista neuvontaa ja ohjausta. Omien työelämä- ja digitaitojen arviointi sekä varsinainen opiskelu tapahtuu pääsääntöisesti digitaalisesti KETO-hankkeen oppimisalustalla. Oppimisalustaan on mahdollista tutustua etukäteen tästä linkistä kirjautumalla sisään ”vierailijana”.

Opiskelu ja oppiminen tapahtuu pääosin itsenäisesti verkossa non-stoppina. Digitaalisten oppimissisältöjen lisäksi osallistuja voi hyödyntää oman alueen lähi- ja verkkovalmennuksia (lisätietoa tulossa!).

Oppimissisällöt ovat valittavissa seuraavista aiheista:

Ajanhallinta
Ajattelun taidot
Digitaitojen perusteet (sis. aloittelijataso, peruskäyttäjätaso, hyötykäyttäjätaso)
Etätyötaidot
Hyvinvointitaidot
Itsensä johtaminen
Luovuus
Ongelmanratkaisutaidot
Oppimaan oppiminen
Palvelumuotoilu
Projektityöskentely
Resilienssi
Tiimityötaidot
Tunnetaidot
Vuorovaikutustaidot

Oppimissisältöjen hyväksytyn suorittamisen jälkeen osallistujalle myönnetään 4 op ja digitaalinen osaamismerkki, jota voi hyödyntää mm. työnhaun tukena.

Aikataulu ja miten mukaan

Oppi­mat­kan alus­sa osal­lis­tu­ja te­kee di­gi­taa­li­ses­ti oma ar­vi­on työ­e­lä­mä­tai­dois­taan sekä Digi­tai­to­tes­tin. Tu­los­ten poh­jal­ta syn­tyy hen­ki­lö­koh­tai­nen op­pi­mis­suun­ni­tel­ma, jo­hon va­li­taan so­pi­vat op­pi­mis­si­säl­löt. 

Voit myös tutustua maksuttomiin webinaaritallenteisiin ja opetusvideoihin verkossa Digiosaamisen perusteet -kurssi, lisätietoa täällä >

Kokonaisuuden (4 op) arvioitu suoritusaika on noin 1-3 kk.

Mukaan voit ilmoittautua koko hankkeen ajan 2020-2021.

Hanke on osallistujalle maksuton, toteutus verkko-opintoina.

Ilmoittaudu koulutukseen tästä >


HUOM! Työtön työnhakija. Olethan yhteydessä omaan asiantuntijaan TE-palveluissa selvittääksesi opintojen vaikutuksen työttömyysetuuteesi.

LISÄTIETOJA
Kymenlaakson kesäyliopisto
koulutuskoordinaattori Maija Mikkilä,
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 044 556 5832

 

#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8501

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa