• Opi uutta

    Opi uutta

    tai kehitä ammattitaitoasi

5 syytä opiskella Kymenlaakson kesäyliopistossa

Miksi opiskella Kymenlaakson kesäyliopistossa?

Tässäpä viisi hyvää syytä:

1. Sijainti

Sijaitsemme tilojemme puolesta hyvien kulkuyhteyksien päässä. Toimimme kahdessa eri kaupungissa: Kotkassa ja Kouvolassa. Molempiin kaupunkeihin pääsee sujuvasti junalla tai bussilla, ja tilamme ovatkin muutaman sadan metrin päässä molempien kaupunkien juna-asemilta. Esimerkiksi Helsingistä Kouvolaan sujahtaa junalla tunnissa ja 20 minuutissa, Lappeenrannasta 39 minuutissa, Kotkasta 48 minuutissa ja Mikkelistäkin tunnissa.

2. Laaja koulutustarjonta 

Kymenlaakson kesäyliopistossa voit opiskella avoimen yliopiston opintoja ympäri vuoden. Tarjoamme runsaan kattauksen Vaasan, Itä-Suomen, Helsingin, Turun ja Jyväskylän yliopiston opintoja.

Avoimen yliopiston opintojen lisäksi järjestämme monipuolista lyhyttä ja pitkäkestoista täydennyskoulutusta sosiaali-, terveys-, kasvatus-ja opetusalalle sekä työelämän ja hallinnon tarpeisiin. Näiden lisäksi toteutamme yhteistyössä Jyväskylän kesäyliopiston välittämiä ikääntyvien yliopiston luentoja sekä Kotkassa että Kouvolassa. Ja onpa meillä tarjolla myös harrastuksiin ja hyvinvointiin liittyviä koulutuksia, lasten ja nuorten yliopistoa unohtamatta!

3. Klassinen kuvataidekoulutus

Järjestämme ainutlaatuista klassista kuvataidekoulutusta Repin-instituutissa Kotkassa. Kuvataidekoulutus koostuu koko lukuvuoden kestävistä opinnoista tai kursseista, joista voit valita yhden tai vaikkapa kaikki. Repin-instituutti tarjoaa myös  muita lyhyempiä kuvataiteen koulutuksia, kaikenikäisille. Miltä kuulostaisi maisemamaalaus Italiassa, Pärnussä tai vaikkapa ihan koti-Suomessa, Langinkosken historiallisessa ympäristössä, Kotkassa?

4. Joustavuus

Moneen muuhun kouluun verrattuna olemme sangen joustavia ja nopeita reagoimaan äkillisiinkin koulutustarpeisiin, sillä meitä eivät opettajien vuosisuunnitelmat sido. Olemme myös voittoa tavoittelematon organisaatio, mikä mahdollistaa koulutuksen järjestämisen monia muita edullisimmin hinnoin. Kerro millaista koulutusta tarvitsette, me järjestämme sen!

5. Henkilökunta

Tiesitkö, että Kymenlaakson kesäyliopistolla on opettaja ”omastakin takaa”? Rehtori Elina on ammatiltaan myös opettajia, joten häneltä sujuu opetus ja ohjaaminen. Mikäli opiskelusi eivät syystä tai toisesta etene, ota yhteys kesäyliopistoon, me autamme sinua eteenpäin. Myös koulutussuunnittelijamme Maija ja sihteerimme Soili ja Hanna ovat aina auttamassa, olipa kyse isosta tai pienestä ongelmasta. Kuvataideopetukseen liittyvissä asioissa apunasi on amanuenssi Aleksandra. Pieni, mutta mukava tiimimme on aina käytettävissäsi.

Vieläkö mietit kannattaako Kymenlaaksoon tulla opiskelemaan? Kyllä kannattaa! Nähdään kursseilla!

Jaa tämä artikkeli

#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8516

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa