• Opi uutta

    Opi uutta

    tai kehitä ammattitaitoasi


Esittelyssä "Hajautettu tiimityö ja etäjohtaminen"-kurssin kouluttaja Ulla Vilkman

Kerrotko alkuun hieman siitä kuka olet ja millaista työtä teet?

Olen etäjohtamisen asiantuntija, modernin työelämän kehittäjä ja Timanttia Consultingin toimitusjohtaja. Olen kouluttanut ja valmentanut työyhteisöjä vuodesta 2011, viimeiset viisi vuotta erityisesti esimiehiä. Vedän myös etäjohtamisen asiantuntijatiimiä, joka kehittää ja kouluttaa organisaatioita mm. etätyöhön, hajautettuun tiimityöhön, monipaikkaisen työn johtamiseen.

Lue lisää

Esittelyssä Erkkajoogan kouluttaja Mari Kapulainen

Kerrotko alkuun hieman siitä kuka olet, ja millaista työtä teet?

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Turusta vuonna -99 ja vuodesta 2003 olen toiminut yrittäjänä omalla vastaanotollani. Työssä psykofyysinen lähestymistapa on ollut lähellä sydäntä ja olenkin kouluttautunut vuosien varrella siihen syvemmin, esimerkiksi psykofyysisen hengitysterapian ja basic body awereness therapyn koulutusohjelmissa. Asiakkaillani on esimerkiksi uupumukseen, masennukseen ja ahdistukseen liittyvää kehollista oireilua ja silloin ihan perinteisen fysioterapian keinot eivät aina riitä, vaan on hyvä lähestyä asiakasta ottaen huomioon keho-mieli-yhteys.

Lue lisää

Esittelyssä Juha Kilpiä

Olen käynyt elämäni varrella lukuisissa koulutuksissa. Osan koulutuksista muistan ainoastaan todistuksesta, jonka olen saanut muistoksi tilaisuudesta. Sitten on taas niitä koulutuksia, jotka ovat painautuneet syvälle mieleen.

Lue lisää

Aina ei tarvitse lähteä opiskelemaan kotoa kauemmas

Kymenlaakson kesäyliopisto ja Jamilahden kansanopisto julkaisivat 12.4.19 tiedotteen, jossa kerrottiin syksyllä aloitettavasta yhteistyöstä, jolla tuodaan yliopisto-opinnot Kymenlaaksoon, kymenlaaksolaisten saataville. Asiassa ei sinänsä ole mitään uutta, sillä Kymenlaakson kesäyliopisto on tarjonnut vastaavia opintoja jo vuosikymmeniä. Uutta sen sijaan on se, että nyt kymenlaaksolaisilla on mahdollisuus opiskella lähiopintoina vuoden ajan erityispedagogiikkaa, kasvatustiedettä tai kauppatiedettä hyödyntäen kaikki opiskelijaetuudet, menettämättä yhtään mitään.

Lue lisää

Tuplamaisteriksi?

Oletko suorittanut ylemmän korkeakoulututkinnon, mutta kaipaisit uutta uraa etkä kuitenkaan haluaisi aloittaa ”ihan alusta”? Toivoisitko myös, että opiskelu tapahtuisi ainakin osittain omalla paikkakunnallasi?

Lue lisää

Minustako ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja?

Kymenlaakson kesäyliopistossa alkaa taas syksyllä 2019 ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan koulutus. Haastattelimme vuosi sitten neuropsykologiseksi valmentajaksi valmistunutta Outi Juholaa ja pyysimme häntä kertomaan, millainen koulutus oli ja mitä hyötyä siitä on ollut valmistumisen jälkeen työelämässä.

Lue lisää

Toisenlainen polku S2-opettajaksi

S2-opettajaksi päädyin sattumalta. Kouvolan vastaanottokeskukseen tarvittiin suomen kielen kouluttajaa, ja ystäväni vinkistä päätin hakea. Töiden ohella suoritin ”Suomi toisena/ vieraana kielenä”-perusopintoja, joista oli suuri hyöty opettamisessa.

Lue lisää

#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 040 538 0213

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa