Kymenlaakson kesäyliopiston Vuoden 2017 opiskelijaksi Tuija Lindberg

27.09.2017

Kymenlaakson kesäyliopiston 50-vuotisjuhlassa Kotkassa palkittiin Tuija Lindberg Vuoden opiskelijaksi 2017. Kesäyliopisto halusi valinnallaan osoittaa kiitoksensa ja kunnioituksensa tärkeimmälle yhteistyötaholleen - opiskelijoille, joita varten kesäyliopistotoimintaa järjestetään.

Valinta tehtiin ensimmäisen kerran ja opintosuorituksia tarkasteltiin pidemmällä aikavälillä. Palkinto tehdystä työstä haluttiin myöntää opiskelijalle, joka toimii muille kannustavana esimerkkinä.

Lindberg on kesäyliopiston pitkäaikainen opiskelija ja hän on suorittanut pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti avoimen yliopiston opintoja. Tuija Lindberg piti juhlassa opiskelijan tervehdyspuheen, jossa hän kertoi mm omasta matkastaan kesäyliopiston ja avoimen yliopiston opintojen parissa. Avoimen yliopiston opinnot Lindberg aloitti ollessaan työttömänä 1990-luvun alkupuolella. Suoritettujen opintojen avulla hän on saanut itselleen uuden ammatin. Nykyisin hän työskentelee Sippolan koulukodin johtajana.  

Kuvassa vasemmalta palkitsemassa Tuija Lindbergiä Kymenlaakson kesäyliopiston rehtori Elina Ivakko, johtokunnan puheenjohtaja Kai Holmberg, Itä-Suomen yliopiston avoimesta yliopistosta suunnittelijat Terhi Keltanen ja Sari Hakkarainen sekä Kymenlaakson kesäyliopiston tiederehtori, professori Kirsti Lonka.