placer

Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Kymenlaakson kesäyliopisto

Polkuja uuden oppimiseen

#osaamisenkehittäjä


Mitä hyötyä tekoälystä voisi olla sinulle?

Mitä tekoälyllä oikeastaan tarkoitetaan? Mistä pitäisi aloittaa? Miten pitäisi aloittaa?

Tekoälyä on nykyisin kaikkialla. Uudet tekoälytyökalut ovat tulleet jokaisen ulottuville ja tutustumisen voit aloittaa helposti maksuttomilla sovelluksilla.

Mitä pitäisi ymmärtää tekoälytyökaluista? Kuinka päästä alkuun?

Nyt sinulla on loistava tilaisuus sukeltaa tekoälyn maailmaan kanssamme! Nämä johdantokoulutukset on suunniteltu helposti lähestyttäviksi ja avoimiksi kaikille. Liity seuraamme vaivattomasti verkon välityksellä, vaikka omalta kotisohvaltasi!

AI ja lapset - Tekoäly lasten maailmassa

Kurssi on suunnattu erityisesti lasten kanssa työskenteleville, kuten opettajille ja varhaiskasvatuksen henkilöstölle, sekä kaikille vanhemmille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten tekoäly vaikuttaa lasten elämään ja kasvatukseen.

12.3.2024 klo 13.30-16

AI ja seniorit - Tekoäly iäkkäiden avuksi

Kurssi tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja oppia muiden osallistujien kanssa siitä, miten tekoälyä voi hyödyntää iäkkäiden ihmisten avuksi. Tavoitteena on lisätä tietoisuutta tekoälyn tarjoamista mahdollisuuksista seniorien arjen helpottamisessa ja antaa käytännön ohjeita senioreille ja heidän parissaan työskenteleville.

19.3.2024 klo 13.30-16

Voiko tekoälyn tuoda luokkahuoneeseen?

Tekoälyn nopea kehitys haastaa myös opettajia. Täsmäkoulutuksemme Tekoälyä opettajille tarjoaa käytännönläheistä tietoa opetushenkilöstölle.

Saat iltapäivän aikana perehdytyksen tekoälyyn ja kuinka sitä voi hyödyntää opetuksessa. Koulutuksessa perehdytään tekoälyn mahdollisuuksiin ja haasteisiin sekä tutustutaan erilaisiin käyttötapoihin esimerkiksi monikielisyyden näkökulmasta.

Kouluttajana toimii luokanopettaja ja tietotekniikan aineenopettaja Jukka Lehtoranta, joka on kokenut opettajien täydennyskouluttaja ja perehtynyt laajasti tekoälyn viimeaikaiseen kehitykseen. Hän tekee väitöskirjaa opettajuudesta tekoälyn aikakaudella.

18.3.2024 klo 13-16 reaaliaikainen verkkokoulutus

 

Mitä hyötyä tekoälystä voisi olla sinulle?