Nepsy-valmentajaksi verkko-opintoina

Nepsy-koulutus nyt verkkototeutuksena

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja -koulutus (30 op) verkko-opintoina 20.09.2023 - 15.05.2024

Koulutus soveltuu kasvatus-, opetus- ja terveysalan ammattilaisille ja antaa monipuolista tietoa ja käytännön työkaluja erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden kanssa työskenteleville. Monipuolinen kokonaisuus sisältää 12 päivää reaaliaikaista verkko-opetusta sekä itsenäistä työskentelyä, mm. välitehtäviä, alan kirjallisuuteen perehtymistä ja kirjareflektioiden tekemistä, vertaisryhmätyöskentelyä, valmennusharjoittelua ja päättötyön. 

Pääkouluttajana toimii Tarja Seppälä, varhaiskasvatuksen erityisopettaja, ratkaisukeskeinen työnohjaaja, neuropsykiatrinen valmentaja, RAPEVA®-ratkaisukeskeinen perhevalmentaja Lisäksi vierailevia asiantuntijoita.

Nepsy-koulutukseen osallistuja saa omaan arkiseen työhönsä uusia myönteisiä, konkreettisia käytännön työkaluja, joiden avulla voidaan ohjata ja opastaa erityistä tukea tarvitseva henkilö uuden myönteisen elämänpolun rakentamiseen. Koulutuksen saaneet voivat toimia neuropsykiatrisina valmentajina joko yksityisesti tai omassa työtehtävässään sekä alan asiantuntijoina ja tukena työyhteisössään.

Lue lisää koulutuksesta!

Jaa tämä artikkeli

#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8516

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa