Taidetyöpajan teemana Maisema

Taidelauantai Merikeskus Vellamossa 1.10.2022

Tule kokeilemaan taiteen tekemistä Taidelauantaissa! Repin-instituutin kuvataidekoulutus järjestää Merikeskus Vellamon tapahtumassa avoimen taidetyöpajan, jonka teemana on Maisema.

Oletko kiinnostunut kuvataiteesta? Haluaisitko kokeilla itse taiteen tekemistä? Kiinnostaako kuvataideopiskelu?

Taidetyöpaja on maksuton ja siihen osallistuvat pääsevät tutustumaan päivän aluksi Merikeskus Vellamon ”Ihanuuksien ihmemaa” -näyttelyyn oppaan johdolla. Esillä olevat teokset ovat Ateneumin kokoelmista.

Lisätietoa Ihanuuksien ihmemaa -näyttelystä

Näyttelyyn tutustumisen jälkeen osallistujat pääsevät itse kokeilemaan taiteen tekemistä. Voit ottaa omat välineesi mukaan ja opettajat opastavat sinua. Välineinä vesivärit ja/tai akryylivärit. Jos sinulla ei ole omia välineitä, voit lainata niitä taidetyöpajassa.

Taidetyöpajassa on paikkoja rajoitetusti ja tällä hetkellä aamupäivän aloitus ja kierros on täynnä. Mutta myöhemmin päivällä voit tulla taidetyöpajaan myös ex tempore, jos näyttää siltä, että tilaa on. Taidetyöpajaan osallistuminen ei edellytä Merikeskus Vellamon pääsymaksun maksamista. Taidetyöpaja alkaa klo 10.30 ja päättyy klo 16.00.

Lisää Taidelauantain ohjelmasta

Taiteen tekemisen lisäksi voit tutustua Repin-instituutin kuvataidekoulutukseen.
Syyslukukausi on jo alkanut, mutta vielä ehdit mukaan!
Seuraavan opintojakso (Moduuli 2) alkaa 7.11.2022 ja sen aiheena on Muotokuva. Opintojaksolla opiskelija oppii muotokuvan piirustuksen ja maalauksen perusteita. Lisäksi opintojakso sisältää plastisen anatomian sekä kuvanveiston kurssit.
Voit osallistua koko jaksoon tai yksittäisille viikoille.

Tutustu Repin-instituutin kuvataidekoulutukseen!

Yläkuva: Svetlana Ruoho

 

 

 

 

Jaa tämä artikkeli

#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8516

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa