Oletko sinä Kymenlaakson kesäyliopiston uusi koulutussihteeri?

Haemme koulutussihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 4.4.2022 lähtien.

Koulutussihteerin tehtäviin kuuluu monipuolisesti koulutusten käytännön järjestelyt ja hallinnolliset tehtävät. Tehtävä painottuu avoimen yliopiston hallinnollisiin tehtäviin ja siihen sisältyy myös tilastointia ja laskutusta.

Edellytämme vahvoja tietoteknisiä taitoja ja viestintätaitoja. Tehtävä vaatii hyvää organisointikykyä ja kokonaisuuksien hallintaa sekä kykyä työskennellä erilaisten ihmisten kanssa asiakaspalvelussa. Odotamme oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä osana tiimiämme. Katsomme eduksi Lyyti-tapahtumanhallintajärjestelmän tai vastaavan tiedonhallintajärjestelmän käytön tuntemuksen, Moodlen, Teamsin, O365 sekä erilaisten opetuksen välittämiseen sopivien järjestelmien osaamisen sekä markkinointiosaamisen.

Arvostamme korkeakoulututkintoa tai vastaavaa osaamista sekä työkokemusta koulutusten järjestämisessä tai muuta vastaavaa työkokemusta sekä hyvää kielitaitoa.

Koulutussihteeriltä odotetaan paineensietokykyä, joustavuutta sopeutua vaihtelevaan työrytmiin ja työaikoihin sekä valmiutta oppia uusia asioita. Työssä täytyy työskennellä Kotkan sekä Kouvolan toimipaikoissa, päätoimipaikkana Kouvola. Työajat vaihtelevat ja työtä on toisinaan myös iltaisin ja viikonloppuisin, sopimuksen mukaan toisinaan mahdollisuus etätöihin.

Koeaika on 6 kuukautta. Palvelussuhteen ehtoihin noudatetaan KVTES:n määräyksiä. Valitun henkilön tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen toimen vastaanottamista. Tehtäväkohtainen palkka on 2550,00 €/kk sekä lisäksi maksetaan mahdolliset työkokemuslisät. Työn aloitus 4.4. tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset toimitetaan 31.1.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekry.fi-sivuston kautta. Liitä mukaan myös oma CV. Lisätietoja antaa rehtori Elina Ivakko, p. 040 555 9094.

Jaa tämä artikkeli

#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8501

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa