Ymmärrätkö itseäsi ja muita?

Keväällä 2022 järjestämme syventävän vuorovaikutustaitojen täydennyskoulutuksen, joka koostuu kolmesta lähiopetuspäivästä ja erilaisista tehtävistä.
Käytännönläheisessä koulutuksessa opiskellaan, miten voit rakentaa entistä parempaa vuorovaikutusta ja lähestyä vaikeilta tuntuvia tilanteita ratkaisukeskeisesti.

Kouluttajat Niko Wass, Ville-Perttu Kohonen ja Samuli Juutilainen ovat kokeneita terveys- ja sosiaalialan moniosaajia, joilla on kokemusta työskentelystä mm. lastensuojelussa, lasten- ja nuorisopsykiatriassa sekä päihdekuntoutuksessa. Heidän työnsä ytimessä on ihmisten yksilöllinen kohtaaminen. Kouluttajilla on noin 20 vuoden kokemus hoito- ja sosiaalialalta. Viimeiset 15 vuotta he ovat toimineet lastensuojelutyössä muutosjohtamisen ytimessä esimiehinä ja yrittäjinä sekä johtoryhmän jäseninä.

Miksi osallistua koulutukseen?

Niko Wass vastaa näin: 
”Olemme jatkuvassa vuorovaikutuksessa töissä, kotona ja vapaa-ajalla. Miksi kohtaamiset ovat tärkeitä elementtejä elämässämme? Tutustu itseesi, jotta voit tutustua toiseen ihmiseen ilman vääränlaisia olettamuksia. Kohtaaminen jättää aina jäljen. Minkälaisen jäljen sinä jätät?”
Hän jatkaa vielä: 
"Kuka minä todella olen, tuntuu nykymaailmassa vaikealta kysymykseltä, koska elämme helposti menneessä ja vertaamme itseämme toisiin. Elämäsi merkittävin ja tärkein suhde on suhde itseesi. Suhteesi tähän hetkeen. Tämä koulutus antaa näkökulman siihen, miten suhde itseesi muokkaa maailmaa ympärilläsi."

Tämä koulutus antaa näkökulman siihen, miten suhde itseesi muokkaa maailmaa ympärilläsi.

Lue lisää koulutuksesta

Kouluttajat

Niko Wass: sairaanhoitaja AMK, sosionomi AMK, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, psykoterapeutti

Niko Wass kouluttajana Kymenlaakson kesäyliopistossa

Niko on työskennellyt päihdehoidossa ja nuorisopsykiatrian osastotyössä. Yrittäjänä sosiaali- ja terveysalalla vuodesta 2006 tuottaen sekä yksityisiä lastensuojelun sijaishuollon palveluja että avohuollon palveluja. Mukana kouluttajana erilaisissa koulutuskokonaisuuksissa vuodesta 2013.

Ville-Perttu Kohonen: psykiatrinen sairaanhoitaja, kognitiivisen psykoterapian erityispätevyys, kriisityön asiantuntija, johtamisen erikoisammattitutkinto

Ville-Perttu Kohonen kouluttajana Kymenlaakson kesäyliopistossa

Ville on tehnyt ensin uraansa sairaanhoitajana aikuispsykiatriassa siirtyen siitä nuorisopsykiatriaan. Ohjaajana Myllykoto Oy:ssä, jonka jälkeen vastaavaksi ohjaajaksi ja yksikönjohtajaksi Saviston Koti Oy:n palvelukseen Kouvolassa. Ville omaa myös kansainvälistä työkokemusta katulapsityöstä Brasilian Rio de Janeirosta, sekä Quajiro-intiaanien parista Venezuelan Maracaibosta. 

 

Samuli Juutilainen: fysioterapeutti AMK, sosionomi AMK, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, kognitiivisen lyhytterapian tutkinto

Samuli Juutilainen kouluttajan Kymenlaakson kesäyliopistossa

Samuli on työskennellyt lastenpsykiatrian sekä aikuispsykiatrian puolella ja A-klinikkatoimen huumevieroitusyksikössä, jonka jälkeen pitkään ohjaajana Myllykodossa, josta siirtyi palvelujohtajaksi Saviston Koti Oy:n lastensuojelulaitokseen. 

Jaa tämä artikkeli

#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8501

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa