Miksi opiskelu aikuisiällä kannattaa?

  1. Ole mukana muuttuvassa maailmassa, muuttuvana ihmisenä.

Nykypäivän työnantaja odottaa sinun olevan moniosaaja. Moniosaajalle aukeaa työuralla mahdollisuuksia kehittymiseen. Elämä muuttuu ja muuttaa. Muuttavia tekijöitä saattavat olla ympäristötekijät, perhesuhteet, työ, terveys, taloudellinen tilanne, eläköityminen tai toivotun koulutuksen puute. Itsensä kehittäminen on valtava rikkaus, ja sinulla on mahdollisuus opiskella miltei mitä vain, iästä riippumatta. Tulevaisuus odottaa, siellä on paikka myös sinulle!

  1. Voit kehittää osaamistasi, tai muuttaa suuntaa uuden aiheen parissa.

Haluatko parantaa uramahdollisuuksia, tehostaa osaamistasi tai kenties vaihtaa alaa, opiskelu kerrallaan. Meille on mahdollista tulla opiskelemaan muun muassa ammatillisiin täydennyskoulutuksiin matalalla kynnyksellä, monimuotona. Tai aloittaa opiskelut tutkintotavoitteisesti, tai vain tutustua opiskeluun avoimessa yliopistossa. Voimme reagoida nopeasti eri koulutustarpeisiin ja tuottaa kursseja tehokkaasti, niitä tarvitseville. Tervetuloa, meitä on täällä jo monia!

  1. Laajenna harrastuksesi uudeksi ammattisuunnaksi.

Oletko luova ja asiasi tunteva? Unelmoitko, että jonain päivänä voisit ansaita rakkaan harrastuksesi parissa työskentelyllä? Tule uusimaan itsesi – meiltä löytyy koulutuksia monille eri aloille. Yritys-, yrittäjyys- ja johtamiskoulutukset ovat myös osa sitä mitä me teemme. Ja sinä, teet sitä mitä rakastat!

Tarjontamme sisältää myös Repin-instituutin kuvataidekoulutukset, tule ja opi ammattilaiseksi!

  1. Oppiminen on hyväksi ja se sivistää.

Aikuisiässä opiskelu, omasta tahdosta, voi tuntua jopa voimavaralta, joka antaa sinulle uskomattoman motivaatiopyrähdyksen lisäksi avarakatseisuutta ja itseluottamusta. Opiskelun sivuvaikutuksia saattaa olla hyvän olon tunteet ja kasvava usko tulevaisuuteen, joka on sinun näköisesi.

  1. Avaa mahdollisuuksia aloille, jonne et aiemmin olisi uskaltanut kurkottaa.

Aikuisena oppiminen antaa myös tuleville sukupolville varmuutta siihen, ettei koskaan ole liian myöhäistä, sillä työuran muutos tai ammatinvaihto, on ihan ok. Samalla tuet myös suomen taloutta antamalla työmarkkinoille entistä ammattitaitoisempaa osaamista. Sinä päätät, mitä seuraavaksi haluat oppia. Opiskelu ei ole vain nuorille, vaan ihan kaikille. Se voi olla uusi elämäntapa!

Luota itseesi ja kykyihisi, liity joukkoomme - toivomme sinulle upeita opiskeluhetkiä kanssamme!

Jaa tämä artikkeli

#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8501

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa