Etsimme vahvistusta joukkoomme

Kiinnostaako sinua monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät koulutuksen parissa?

Tarvitsemme joukkoomme vahvistusta ja Kymenlaakson kesäyliopisto hakee koulutuskoordinaattoria, koulutus- markkinointikoordinaattoria sekä tuntiopettajaa lasten ja nuorten taidekouluun.


Koulutuskoordinaattori

Kymenlaakson kesäyliopisto hakee koulutuskoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 20.8.2020- 31.12.2021. Työ voi alkaa myös sopimuksen mukaan.

Koulutuskoordinaattorin tehtäviin kuuluu koulutusten suunnittelu ja käytännön järjestelyt, avoimen yliopiston opiskelijoiden ohjaus ja avoimen yliopiston opintopolkujen suunnittelu. Toisena tehtäväalueena on hanketyö ja siihen liittyen Yhteisellä polulla, DiKATA ja Ketterän oppijan hankkeiden toteutukseen liittyviä tehtäviä ja opiskelijoiden ohjausta. Tehtäviin kuuluu myös koulutusten markkinointia ja sen kehittämistä yhdessä työyhteisön kanssa.

Odotamme sinulta avoimessa yliopistossa opiskelun hyvää tuntemusta sekä opiskelijoiden ohjaustaitoja sekä osaamista koulutusten suunnittelussa. Lisäksi edellytämme digitaalisten välineiden tuntemista ja kiinnostusta kehittää digitaalisia oppimisvälineitä. Katsomme eduksesi Lyyti -tapahtumanhallintajärjestelmän, Moodle, O365 sekä erilaisten opetuksen välittämiseen sopivien järjestelmien sekä markkinoinnin osaamisen.

Koulutuskoordinaattorilta odotetaan paineensietokykyä, joustavuutta sopeutua vaihtelevaan työrytmiin ja työaikoihin. Työssä täytyy työskennellä koko Kymenlaakson alueella, Kotkan sekä Kouvolan toimipisteissä. Päätoimipisteenä on Kouvola. Työajat vaihtelevat ja työtä on myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä kykyä työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Odotamme oma-aloitteisuutta ja kykyä pystyä työskentelemään osana tiimiämme.

Koulutusvaatimuksena soveltuva korkeakoulututkinto

Hakuohjeet:

Laita CV:n lisäksi motivaatiokirje, jossa kerrot alla olevien aiheiden mukaisesti omasta osaamisestasi.

Kerro avoimen yliopiston osaamisesi, ideat opintopolkujen kehittämisestä ja kokemuksesi opiskelijoiden ohjauksesta.

Kerro markkinointi osaamisestasi.

Kerro hanke osaamisestasi.

Osaatko käyttää hakuilmoituksessa mainittuja tietojärjestelmiä?

Mahdollisuus työskennellä joustavasti eri toimipisteissä ja kellonaikoina.

Kerro yhteistyökyvystäsi työyhteisössä.

Muuta mitä tahtoisit kertoa meille?

 

Lisätietoja voi kysyä 13.7.-17.7.2020: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. 040 555 9094

Hakemukset tulee jättää 31.7.2020 klo 16:00 mennessä sähköisesti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 


Koulutus- ja markkinointikoordinaattori

Kymenlaakson kesäyliopisto hakee koulutus- ja markkinointikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 20.8.2020- 6.6.2021. Työ voi alkaa myös sopimuksen mukaan.

Koulutus- ja markkinointikoordinaattorin tehtäviin kuuluu monipuolisesti koulutusten käytännön järjestelyt ja ammatillisen täydennyskoulutusten suunnittelu sekä markkinointi. Muiden koulutusten lisäksi erityisalana Repin-instituutin kuvataidekoulutuksen käytäntöjen hoitaminen ja kehittäminen yhdessä amanuenssin kanssa. Lisäksi lasten- ja nuorten yliopistotoiminnan järjestäminen ja toiminnan kehittäminen yhdessä työyhteisön kanssa.

Odotamme sinulta monipuolisia markkinointitaitoja ja osaamista koulutusten suunnittelussa sekä organisointikykyä. Lisäksi edellytämme digitaalisten välineiden tuntemista ja kiinnostusta kehittää digitaalisia oppimisvälineitä. Katsomme eduksesi Lyyti tapahtumanhallintajärjestelmän, Moodlen, O365 sekä erilaisten opetuksen välittämiseen sopivien järjestelmien osaamisen.

Koulutus- ja markkinointikoordinaattorilta odotetaan paineensietokykyä, joustavuutta sopeutua vaihtelevaan työrytmiin ja työaikoihin. Työssä täytyy työskennellä koko Kymenlaakson alueella, Kotkan sekä Kouvolan toimipisteissä, päätoimipisteenä Kotka. Työajat vaihtelevat ja työtä on myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä kykyä työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Odotamme oma-aloitteisuutta ja kysyä pystyä työskentelemään osana tiimiämme.

Koulutusvaatimuksena soveltuva korkeakoulututkinto

Hakuohjeet:

Laita CV:n lisäksi motivaatiokirje, jossa kerrot alla olevien aiheiden mukaisesti omasta osaamisestasi.

Kerro osaamisesi koulutusten suunnittelusta.

Kuinka hyvin tunnet taidealaa?

Markkinointi osaaminen, mitä välineitä käytät sujuvasti?

Osaatko käyttää hakuilmoituksessa mainittuja tietojärjestelmiä?

Mahdollisuutesi työskennellä joustavasti eri toimipisteissä ja kellonaikoina?

Kerro millainen on yhteistyökykysi työyhteisössä?

Miten markkinoisit kesäyliopiston toimintaa?

Miten kehittäisit lasten- ja nuorten yliopistoa?

Kielitaitosi?

Muuta mitä tahtoisit kertoa meille?

 

Lisätietoja voi kysyä 13.7.-17.7.2020 välisenä aikana: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. 040 555 9094

Hakemukset tulee jättää 31.7.2020 klo 16:00 mennessä sähköisesti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Tuntiopettaja lasten ja nuorten taidekouluun

Tule Kymenlaakson kesäyliopistoon Lasten ja nuorten taidekoulun TUNTIOPETTAJAKSI ajalle 12.9.2020 – 25.11.2020. Tehtävänä on toimia eri-ikäisten lasten ja nuorten kuvataideopettajana yhteisesti sovitun opetussuunnitelman mukaisesti. Syksyllä 2020 käynnistyy kolme ryhmää: 5-7 vuotiaat, 8–12 -vuotiaat ja 13–16 -vuotiaat. Opetusta on iltaisin ja lauantaisin.

Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta opetustyöstä sekä lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Venäjän kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen tulee lähettää 21.8.2020 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

24.6.2020

#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 040 538 0213

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.