Ohje koronaviruksen varalta Kymenlaakson kesäyliopiston opiskelijoille ja opettajille

Ohje Kymenlaakson kesäyliopiston opiskelijoille ja opettajille

Kymenlaakson kesäyliopisto edellyttää, että et osallistu järjestämäämme lähiopetukseen, jos koronavirusepäily on kohdallasi mahdollinen:  
-    olet vieraillut epidemia-alueella tai sinulla on varmistettu lähikontaktia koronaviruspotilaaseen 14 vuorokauden sisällä
-    sinulla tai perheenjäsenelläsi ilmenee mahdollisia oireita.

Kursseille ei kannata tulla, jos tunnet lieviäkään oireita.

Mikäli epäilet saaneesi koronavirustartunnan, soita ensin valtakunnalliseen päivystysapuun numeroon 116 117. Älä hakeudu hoitoon ennen soittamista. Riskiarvion perusteella saat toimintaohjeet.

Jos olet opiskellut tai opettanut kesäyliopistossa lähiopetusryhmässä esim. luennolla tai seminaarissa oireita edeltävänä aikana, ilmoita sairastumisestasi mahdollisuuksien mukaan kesäyliopiston toimistolle. Ensisijaisesti tärkeintä on hakeutua hoitoon ja noudattaa terveysviranomaisten antamia jatko-ohjeita.

Seuraa epidemia-alueiden tilanne THL:n sivuilta. THL seuraa koronatilannetta jatkuvasti ja päivittää ajantasaiset tiedot verkkosivuilleen: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19).

#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 040 538 0213

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa