Syksyllä 2020 alkavat avoimen yliopiston opinnot

Lukuvuoden 2020-2021 avoimen yliopiston tarjonta alkaa olla valmis!

Ensi syksynä tarjoamme uusina opintoina kulttuurialan opintoja, kuten luovan kirjoittamisen ja kuvataiteen perusopinnot Kotkassa. Opettajille tarjotaan mahdollisuus pätevöityä elämänkatsomustiedon aineenopettajiksi, kun tarjontaamme täydennettiin elämänkatsomustiedon perus- ja aineopinnoilla. Lisäksi mukaan saatiin palvelumuotoilun ja tuotantotalouden perusopinnot. "Vanhat, tututkin" aineet löytyvät edelleen tarjonnasta, joten perusopintoja on tarjolla 22 eri oppiaineesta ja aineopintoja 8 eri aineesta. Näiden joukkoon mahtuu liuta yksittäisiä opintojaksoja, joiden avulla voit täydentää tutkintoasi tai ammatillista osaamistasi.

Kymenlaakson kesäyliopisto - Sinun yliopistosi Kymenlaaksossa!

Lue lisää

Avoimen yliopiston kevään tenttipäivät

Avoimen yliopiston opiskelija! Oletko ilmoittautunut 6.4.20 tenttiin? Käy katsomassa Moodlesta miten tenttisi 6.4.20 suoritetaan. Suurimmassa osassa opintoja tentti on muuttunut verkkotentiksi.

Myös mahdolliset luennot ovat saattaneet siirtyä toiseen ajankohtaan. Opettajat päivittävät Moodleen tiedot.

Tehtävien palautuspäiviä on myös vähennetty, joten tarkistathan omien opintojesi tilanteen aina ensisijaisesti Moodlesta.

Ikääntyvien yliopiston luennot siirtyvät verkkoon

Koronan vuoksi ikääntyvien yliopisto siirtyy verkkoon toistaiseksi. Tänään 18.3.20 klo 14-16 aiheena on "Kiertotalous ja kierrättäminen. Tutkittua tietoa metallien erottamiseen romusta ja kohti nollahukkaa kotitalouksissa." Luennoitsijana toimii professori Ari Väisänen, Jyväskylän yliopistosta sekä kirjailija ja bloggari, KTK Otso Sillanaukee.

Ilmoittautumalla luennolle, lähetämme teille linkin sähköpostiin.

Myös seuraavat kaksi luentoa tulevat etäluentoina:

25.3.20 klo 14-16
Miten ihminen muuttaa maapalloa?
Professori Janne Kotiaho
Jyväskylän yliopisto
 
1.4.2020 klo 14-16
Ikäkuulo
Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri, audiologi Antti Ruuskanen, KSSHP

Luennoista kannattaa antaa vinkki ystävällekin.

Koronan vaikutukset Kymenlaakson kesäyliopiston toimintaan

Hei kaikille!
 
Korona aiheuttaa meillä Kymenlaakson kesäyliopistollakin erityisjärjestelyjä. Olemme laittaneet opiskelijaryhmille sähköpostia peruuntumisista ja lähiopetuksen siirtymisestä etäopetukseen. Muistathan siis lukea sähköpostisi! Mikäli viestimme eivät ole tavoittaneet sinua, otathan yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Tällä hetkellä seuraamme kuukausi kerrallaan tilannetta ja informoimme sitä mukaa opiskelijoitamme. Kaikki 13.3.-13.4.20 välille osuvat koulutukset on informoitu opiskelijoille.
 
Koronasta huolimatta, oikein mukavaa viikkoa!
 
T. Koulutussuunnittelija Anna-Maria

#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 040 538 0213

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa