placer

Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Kymenlaakson kesäyliopiston koulutuksiin voi ilmoittautua joko verkkosivujen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Ilmoittautumisen on oltava perillä viimeistään kahta viikkoa ennen kurssin alkua ja ilmoittautuminen on sitova. Koulutuksen toteutuminen päätetään ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, joten on tärkeää ilmoittautua hyvissä ajoin.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään ennen kurssin alkua tieto koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta. 

Mistä kesäyliopistossa on kyse? Lue lisää meistä! 

Ilmoittautumisen peruutus

Ilmoittautumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen, veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä tai mikäli keskeyttää pitkäkestoisen koulutuksen, peritään koko osallistumismaksu.

Avoimen yliopisto-opetuksen peruutusmaksu on 70 €/oppiaine. Mikäli peruutus tapahtuu opintojen käynnistymisen jälkeen, veloitetaan opiskelijalta siihen mennessä järjestettyjen opintojaksojen maksu sekä avoimen yliopiston maksu.

Sairastumistapauksissa ota yhteyttä kesäyliopistoon. Kurssimaksua ei peritä, mikäli osallistuja toimittaa kesäyliopistolle lääkärintodistuksen, joka osoittaa hänen olevan kokonaan estynyt osallistumaan kurssille.

Kesäyliopisto ei palauta jo maksettuja kurssimaksuja.

  • Osumia: 359