Uusia mahdollisuuksia etä- ja joustotyöstä

12.10.2018 klo. 09:00 - 16:00
Kotka

Kohderyhmä:
- kaikki, joiden palvelut tai tuotteet perustuvat tiedonluomiseen: ICT-ala, mainostoimistot, peliteollisuus, tilitoimistot, asianajotoimistot jne.
- henkilöstöhallinnon tehtävissä toimivat
- yrittäjät, jotka haluavat käyttää freelancer -työvoimaa tehokkaasti
- kolmas sektori, jossa toimijat ovat fyysisesti eri toimipaikoissa

Kouluttaja: Tuotantotalouden tohtori, viestinnän ja informaatiotutkimuksen maisteri Päivi Lohikoski

Päivillä on 20 vuoden työkokemus kattaen ICT -alan viestintä- ja dokumentaatiotehtävistä akateemiseen maailmaan, start-upeihin sekä ravitsemus- ja matkailualalle. Päivi on yhteisöjen rakentaja, vaikuttavan viestinnän suunnittelija ja toteuttaja. Hän tekee kompetenssikartoituksia ja johtamisen digitalisointiprojekteja yrittäjänä sekä kouluttaa. Hyvinvointi- ja urheilubisnes ovat tulleet tutuksi Tervahiihdon viestintäjohtajan roolin kautta. Parhaillaan Päivi osallistuu vuodenmittaiseen Olympiakomitean urheilujohtamiskoulutukseen ja on mukana Palloliiton Pohjois-Suomen Elinvoimaiset seurat kehitysryhmässä sekä Team Tervahiihdossa.

Tavoite: Osallistujat saavat työkaluja toimivan ja luottamukseen perustuvan toimintamallin luomiseen etä- ja joustotyöhön.

Sisältö: Koulutuksessa opitaan miten asetetaan tavoitteet, mitataan onnistumisia ja miten innostetaan ja sitoutetaan ihmisiä verkossa. Lisäksi opitaan miten ratkotaan konflikteja ja miten luottamus syntyy ja miten sitä pidetään yllä. Etä- ja joustotyötä tarkastellaan sekä työnantajan että työntekijän näkökulmista. Aihe on tärkeä, koska lakimuutos joustotyön sallimiseksi johto- ja asiantuntijatehtävissä on tulossa. Etätyö helpottaa sisäilmaongelmista kärsiviä ja on myös ratkaisu työntekijäpulaan monilla aloilla.

Osallistujille lähetetään viikkoa ennen koulutuspäivää lyhyt alkukysely taustoista ja toiveista. Materiaalit jaetaan jälkikäteen sähköisenä digilehtenä.

Osallistumismaksu 155 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 28.9.2018 mennessä.
Lisätietoja: Raija Hellekari
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: raija.hellekari@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot