Luontolaulu® - Hyvinvointia luonnosta ja äänestä

6.10.2018 - 7.10.2018
Kotka

Nautitko luonnossa liikkumisesta, mutta yllätät itsesi usein suorittamassa retkipolullakin? Kaipaatko uutta potkua lauluharrastuksellesi? Haluatko oppia uusia keinoja stressistä irti päästämiseen? Luontolaulukurssi kutsuu rentoutumaan ja inspiroitumaan luonnosta ja äänestä Kotkan kauniisiin puistoihin ja meren äärelle.        

Aikataulu: la 6.10. klo 12-17.30 ja su 7.10. klo 12-16.30
Koulutus toteutetaan sään salliessa osittain ulkona. Tarkemmat paikat ilmoitetaan osallistujille vahvistusviestissä.

Kohderyhmä: Kurssi sopii osaamisen täydennykseksi ohjaajille, opettajille, esiintyjille, puhujille, luonnon tarjoamista mahdollisuuksista kiinnostuneille, rentoutusta ja uutta elämäänsä kaipaaville. Aiempaa musiikillista taustaa ei tarvita.

Kouluttaja: Laulaja, pedagogi, Green Care -asiantuntija Sanni Orasmaa

Monipuolisuudestaan, tulkintavoimastaan ja improvisaatiokyvystään tunnettu laulaja, pedagogi ja valmentaja Sanni Orasmaa on tehnyt uraa Pohjoismaiden lisäksi Euroopassa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Orasmaa työskentelee tuotantojen parissa ympäri Eurooppaa. Opettajana hän on toiminut kotimaisten oppilaitosten ohella mm. Brooklynin konservatorion jazzosastolla New Yorkissa. Orasmaa toimi Tampereen yliopiston teatterityön yliopistolehtorina vuosina 2014-2016. Tällä hetkellä hän toimii Münchenin Musiikkikorkeakoulun jazzlaulun lehtorina sekä omassa yrityksessään SoundByNature Oy:ssa. Orasmaa valmentaa myös Helsingin kaupunginteatterin näyttelijöitä ja
tanssijoita ja toimii tuntiopettajana Sibelius Akatemiassa.

Tavoite: Tavoitteena on vahvistaa luovaa äänenkäyttöä ja ilmaisua tutkien ja kokeillen sekä oppia vuorovaikutuksellisia tapoja yhdistää luontoympäristö ja luova ilmaisu.

Sisältö: Luontolaulu® yhdistää luonnon, äänen ja kehon hyvinvoinnin ja ilmaisun menetelmäksi, joka pitää sisällään luonnossa ja sisällä tehtäviä ääniharjoitteita (mm. hyräilyt, voimaäänet, kutsut), rentoutusharjoitteita sekä laulua ja laulun tekoa (vrt. omat kehtolaulut). Opit hyödyntämään luovan äänenkäytön ja luonnon voimavaroja ja saat työkaluja päivittäisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Koulutuksen aikana tutustutaan Luontolaulun kolmeen elementtiin:
- Virittäytyminen tuo meidät lähemmäs luontokokemusta, rentouttaa ja auttaa keskittymään.
- Hyräilyt ovat kehon ja mielen hoivaa hiljaisten äänien ja melodioiden kautta.
- Kutsut ovat voimauttavaa sisäisen äänen esiin houkuttelua äänen, äänensävyjen ja metsän tarjoaman luonnon akustiikan avulla.

Lisätietoja kouluttajasta ja Luontolaulusta:

www.luontolaulu.fi

Maaseudun tulevaisuuden / Aarre-lehden juttu Luontolaulusta (11/2017)

Ekoelo-lehden juttu Luontolaulusta (2/2018)

Sanni Orasmaa on  myöskin kirjoittanut kirjan Luonnon aika (Metsäkustannus 2018).


Osallistumismaksu 110 €. 

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.
 

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 21.9.2018 mennessä.
Lisätietoja: Raija Hellekari
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: raija.hellekari@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot