Kestävä kehitys päiväkodin arjessa - Motivoi, innostu ja innosta!

10.10.2018 klo. 09:00 - 16:00
Kouvola

Kohderyhmä: koko varhaiskasvatuksen henkilöstö

Kouluttaja: FM Silja Sarkkinen, ympäristökasvatukseen, kestävään kehitykseen, osallistamiseen, motivointiin ja viestintään erikoistunut biologi, Suomen ympäristöopisto SYKLI

Sisältö: Koulutuspäivä tarjoaa perustietoja ja käytännön työkaluja päiväkodin kestävän kehityksen työhön. Koulutuksessa kokeillaan käytännössä sopivia teemanmukaisia toiminallisia menetelmiä. Lasten osuus otetaan huomioon menetelmiä valitessa. Toiminnallisten menetelmien avulla pohditaan yhdessä, kuinka sitoutetaan kaikki mukaan ja saadaan aikaan muutoksia arvoihin, asenteisiin ja toimintaan. Koulutuksessa saadaan tietoa myös ajankohtaisista kestävän kehityksen teemoista.

Koulutuspäivän ohjelma tarkentuu elokuun aikana.

Osallistumismaksu 135 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 26.9.2018 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot