Kosmetiikan kemikaalit

23.5.2018 klo. 10:00 - 17:00
Kotka

Kohderyhmä: kosmetologit, kampaajat ym. kauneudenhoidon ja hyvinvointialan ammattilaiset ja alan opettajat sekä kaikki aiheesta kiinnostuneet

Kouluttaja:  Maria Nykänen, estenomi, erikoisalana raaka-aineasiat, luonnonkosmetiikan kouluttaja, perehtynyt kehon kokonaisvaltaiseen hoitamiseen ja mikrobiomiteoriaan

Tavoite: Koulutuspäivän tavoitteena on käsitellä yleisesti kemikaalikuormitusta ja kosmetiikan turvallisuutta uusimman tutkimustiedon valossa sekä tarkastella erilaisista kosmetiikan raaka-aineryhmistä löytyviä vaihtoehtoja.

OHJELMA

klo 10.00–11.30 Koulutuksen aloitus sekä tietoa siitä miten kehomme toimii uusimman tutkimustiedon valossa. Iho ja mikrobiomi.

klo 11.30–12.30 Lounastauko

klo 12.30–14.30 Turvallinen kosmetiikka. Miksi kosmetiikan turvallisuus herättää kysymyksiä?

klo 14.30–15.00 Kahvitauko

klo 15.00–17.00 Esimerkkejä kosmetiikan raaka-aineryhmistä. Miten erottaa luonnonkosmetiikan synteettisestä kosmetiikasta.

klo 17.00 Koulutuspäivä päättyy


Osallistumismaksu 90 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 21.5.2018 mennessä.
Lisätietoja: Raija Hellekari
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: raija.hellekari@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot