Lukeva koulu

27.3.2018 klo. 13:00 - 16:30
Kotka

Kohderyhmä: Perusopetuksen luokanopettajat. äidinkielenopettajat, S2-opettajat ja erityisopettajat

Kouluttajat: Äidinkielen apulaisprofessori Sara Routarinne, Turun yliopisto ja luokanopettaja, harjoittelukoulun lehtori Sirkku Myllyntausta, Helsingin yliopiston Viikin normaalikoulu

Tavoite: Koulutusiltapäivän tavoitteena on herättää innostus lukemiseen monimuotoistuneessa tekstimaailmassa luetun tulkitsemisen ja tekstin teon, tuottavan kirjoittamisen kautta. Keskeistä on lukeminen, teksteistä keskustelu ja kirjoittaminen sekä erilaisten tekstien ja tekstilajien tutkiminen vuorovaikutuksessa toisten kanssa.

Teemat: Erilaiset lukutaidot, luova lukeminen ja kirjoittaminen, genrepedagogiikka tulkintaan ja tuottamiseen, yhteisöllinen lukeminen, kirjoittamalla lukemaan oppiminen

Osallistumimaksu: 95 €

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 13.3.2018 mennessä.
Lisätietoja: Raija Hellekari
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: raija.hellekari@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot