Ikonimaalauskurssi

26.2.2018 - 2.3.2018
Kymenlaakson kesäyliopisto, Repin-instituutin kuvataidekoulutuksen luokkatila, Keskuskatu 10, C-rappu, 3.krs, Kotka

Opettaja: Dosentti Anna Lelchuk, Pietarin valtiollinen A.L.Schtiglitzille nimetty taideteollisuusakatemia.

Anna Lelchuk on valmistunut ikonimaalariksi ja restauroijaksi Pietarin taideakatemiasta vuonna 2001. Valmistumisensa jälkeen hän osallistui lukuisiin näyttelyihin sekä restaurointiprojekteihin. Anna Lelchuk toimi Pietarin Taideteollisen akatemian ikonimaalauksen ja restauroinnin opettajana vuodesta 2004 lähtien.

Sisältö: Ikonimaalauskurssin tavoitteena on tutustua ikonimaaluksen perusteisiin, symboleihin ja käsitteisiin. Jokainen osallistuja valmistaa ikonin haluamansa mallin mukaan. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Osallistumismaksu: 165 € ( sisältää opetuksen ja tulkkauksen suomeksi), 220 € (sisältää opetuksen, tulkkauksen ja kurssimateriaalit

Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 9.2.2018 mennessä.
Lisätietoja: Raija Hellekari
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: raija.hellekari@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot